

- Nederland.TVJongeren.TVNederland.TVSporten.TV
- Amusement.TVKennis.TVNieuws.TVVoetbal.TV
- Beurs.TVKinderen.TVOnrecht.TVWeer.TV
- Cultuur.TVKook.TVOranje.TVWoon.TV
- Formule1.TVLachen.TVPolitiek.TV
- Gamen.TVMensen.TVReis.TV
- Geloof.TVMode.TVSerie.TV
- Gezondheid.TVMuziek.TVSpeelfilm.TV
- Informatief.TVNatuur.TVSpelletjes.TV
Hofstad & Land - Alle afleveringen
Er is veel onderling geroddel en geruzie door bewindspersonen. Er wordt veel gelekt en het vertrouwen in het kabinet bereikt hierdoor een dieptepunt.
Onze staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat pleit voor een Europees PFAS-verbod, maar dat kan nog jaren duren dankzij de kracht van de lobby van de chemische industrie.
Gemeenten worden opgezadeld met torenhoge kosten voor het opruimen van PFAS, terwijl bedrijven blijven dumpen en uitstoten. Waarom is er geen beleid vanuit de ministeries?
De minister van Klimaat en Groene Groei kiest voor een schadelijke stroomkabel onder beschermd Waddengebied op Schiermonnikoog ten behoeve van windparken op zee. Bewoners, boeren en natuurorganisaties luiden de noodklok.
Naar aanleiding van het laatste rapport van het RIVM blijkt dat er een relatie is tussen het bestaan van geitenhouderijen en longaandoeningen, maar wat doen de ministers van Volksgezondheid en Landbouw met deze informatie?
Thuiszittende leerlingen die langdurig niet naar school gaan omdat er voor hen geen passend onderwijs is. Hoe zou de staatssecretaris Funderend Onderwijs en Emancipatie hen kunnen helpen?
Sinds de invoering van het agressieprotocol kunnen gemeenteambtenaren worden beschermd tegen agressieve burgers. Maar hoe zit het met het belang van de inwoners die worden tegengewerkt door de gemeente?
Ondanks de oproep van politie en hulpverleners peinst het kabinet er niet over om een algeheel vuurwerkverbod in te voeren. Binnenkort beslist de Kamer, maar twijfelt de VVD nog.
Middenstanders die hun klandizie kwijtraken door besluiten van de overheid kunnen aanspraak maken op nadeelcompensatie, maar in de werkelijkheid werkt de overheid vaak niet mee, zoals in Den Haag en Utrecht.
Ruim 4 miljoen Nederlanders hebben regelmatig te maken met een medicijntekort, maar apothekers en fabrikanten komen met een oplossing.
