True
Kennis.TV - TV kijken via internet, de beste Kennis tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

21-06-2024
NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 125

Met het laatste nieuws, de sport van de dag en de actuele weersverwachting.



FORMULA 1
FORMULA 1: Why Do F1 Wings Flex? | F1 TV Tech Talk | Crypto.com

In this segment of F1 TV’s Tech Talk, Sam Collins gives some in-depth analysis on flexible wings and a general update on the most recent upgrades ahead of race day in Spain. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



Holland Festival
Holland Festival: Afl. 2

Theatermaakster-actrice Romana Vrede is te gast en er is wederom poëzie van Lemuël de Graav. Theatermaker Dries Verhoeven laat met zijn levende installatie Alles moet weg het publiek nadenken over de diepere beweegredenen achter winkeldiefstal. Flavia Pinheiro verkent in een dansritueel de mysterieuze wereld tussen leven en dood. De muzikanten Terrie Ex & Andy Moor (punkband The Ex) verzorgen een luidruchtige masterclass improviseren.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Het is de tweede dag van de hoorzittingen met beoogd ministers en staatssecretarissen. Onder anderen de beoogd minister van Buitenlandse Zaken Casper Veldkamp (NSC) en minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingshulp Reinette Klever (PVV) komen langs. * Fotojournalisten Jeroen Jumelet en Bart Maat blikken terug op bijna 14 jaar premier Rutte. Hoe bewust ging hij om met beeldvorming? * Rusland heeft het steeds meer gemunt op de Oekraïense stroomvoorziening. De winter belooft nog zwaarder te worden dan die van 2022 en 2023. * Nederlandse varkensboeren maken zich zorgen over mogelijke nieuwe importmaatregelen door de Chinese regering.



Oases in de Oriรซnt
Oases in de Oriënt: Afl. 1

Kefah Allush bezoekt Farafra, een oase in de Egyptische woestijn. Vroeger stroomde het water hier zonder hulp van pompen de grond uit. Tegenwoordig moeten de boeren van Farafra hun putten steeds dieper slaan om het grondwater te bereiken. Wat is er aan de hand in deze oase?



Oases
Oases: Afl. 1

Kefah Allush bezoekt Farafra, een oase in de Egyptische woestijn. Vroeger stroomde het water hier zonder hulp van pompen de grond uit. Tegenwoordig moeten de boeren van Farafra hun putten steeds dieper slaan om het grondwater te bereiken. Wat is er aan de hand in deze oase?



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 125

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



NOS EK Voetbal
NOS EK Voetbal: Afl. 16

Nabeschouwing van de EK-wedstrijd Polen - Oostenrijk.



FORMULA 1
FORMULA 1: FP2 Highlights | 2024 Spanish Grand Prix

Catch up with our second practice session in Spain as Lewis Hamilton, Carlos Sainz and Lando Norris finished with the fastest laps as the grid continue their preparation ahead of tomorrow's Qualifying. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 173

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Indra is op zoek naar de kleurrijke kant van Sami. Ja, Sami ziet veel meer in de kunst van het zwijgen. Tijdens zijn date met Angelique viert Michael vooral zijn eigen feestje, uiteindelijk koestert hij meer liefde voor het festival leven dan voor haar. En dus krijgt Danny de kans om Cherina toe te zingen.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Elk jaar worden weer nieuwe soorten voertuigen uitgevonden en met elk voertuig wil men

Elk jaar worden weer nieuwe soorten voertuigen uitgevonden en met elk voertuig wil men zo snel mogelijk de weg op. Dat moet natuurlijk veilig! Met TNO-onderzoekster Charlotte checkt Pascal waarover allemaal moet worden nagedacht bij een e-step. Bij de RDW ziet hij hoe élk onderdeel van een voertuig wordt getest. En op het testcircuit mag Pascal op hoge snelheid een paar spectaculaire tests doen met een voertuig voor het de weg op mag. De dansers van 155 laten zien dat je je zonder voertuigen ook origineel kunt voortbewegen.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 148

Onderzoek laat misstanden zien bij het UWV in de beoordeling van arbeidsongeschiktheid * Slachtoffers doen hun verhaal over verkeerde beoordeling door het UWV * Reactie minister Karien van Gennip van Sociale Zaken en Werkgelegenheid op keuringsmethode UWV



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 124

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Politiek is showbizz voor lelijke mensen

In dit fascinerende interview met Adam Curry, bekend als radiopiraat, DJ, techpionier, en complotdenker, duiken we diep in zijn geloof en overtuigingen. Adam, die zichzelf "The Podfather" noemt, spreekt openlijk over zijn reis van scepsis naar geloof, zijn passie voor Jezus, en hoe bidden een centrale rol speelt in zijn leven. Mis dit inspirerende gesprek niet waarin hij de geologische en historische bewijzen voor het christelijk geloof bespreekt en zijn persoonlijke ervaringen deelt. Abonneer je op ons kanaal voor meer diepgaande interviews met opmerkelijke persoonlijkheden. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://cafeweltschmerz.nl/register/ Wil">Klik hier</a> je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? <a target="_blank" href="https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 125 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 21 juni, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Gio
Gio: RUSTIG! GEEN RUZIE MAKEN OP VAKANTIE..๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜‚

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.





MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: BELLETJE LELLEN in BERRY AVENUE! || Fan Friday

Het is ZO leuk om belletje te lellen, dus vandaag kijken we wat voor gekke mensen er allemaal in Berry Avenue wonen, maar komen we ook DIK in de problemen te zetten. Oh oh, als dat maar goed komt! ๐˜ฝ๐™€๐™Ž๐™๐™€๐™‡ ๐™ข๐™ž๐™Ÿ๐™ฃ ๐™—๐™ค๐™š๐™  ๐™ˆ๐™„๐™‡๐˜ผ ๐™š๐™ฃ ๐™™๐™š ๐™ˆ๐˜ผ๐™‚๐™„๐™Ž๐˜พ๐™ƒ๐™€ ๐˜ฟ๐™๐™Š๐™ˆ๐™€๐™‰๐™‘๐˜ผ๐™‰๐™‚๐™€๐™ โžญ <a target="_blank" href="https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1358498&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fnl%2Fp%2Fmila-en-de-magische-dromenvanger%2F9300000168513624%2F&name=Mila%20en%20de%20magische%20dromenvanger%20(limited%20glow ↑">Klik hier</a> ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ๐™ค๐™ซ๐™š๐™ง ๐™๐™š๐™ฉ ๐™—๐™ค๐™š๐™  » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » Het boek is NU beschikbaar, waaronder een gelimiteerde Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Op = op dus bestel het snel! โ‹† Insta: @MeisjeDjamila โ‹† TikTok: DjamilaLy * <a target="_blank" href="http://www.djamilaonline.nl โžญ">Klik hier</a> Iedere ๐™‘๐™๐™„๐™…๐˜ฟ๐˜ผ๐™‚, ๐™’๐™Š๐™€๐™‰๐™Ž๐˜ฟ๐˜ผ๐™‚ en ๐™•๐™Š๐™‰๐˜ฟ๐˜ผ๐™‚ een nieuwe video op mijn kanaal ๐™™๐™ž๐™จ๐™˜๐™ก๐™–๐™ž๐™ข๐™š๐™ง Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check <a target="_blank" href="https://desocialcode.nl">Klik hier</a> voor meer info.





SLAM!
SLAM!: NAC SUPPORTER valt door de MAND.... ๐Ÿ˜ต #shorts #eredivisie #nacbreda

NAC is gepromoveerd dus Lieke is daar! Zij gaat de straat op om tijdens de huldiging de mensen op straat te vragen of ze denken dat een avond krikken helpt bij betere sport prestaties. Patrick joint de jury en zij mogen raden wat de supporters gaan antwoorden. Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio">Klik hier</a> SLAM! – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic">Klik hier</a> SLAM! – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries">Klik hier</a> Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/">Klik hier</a> Meer van de jury? Instagram Richard: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/ries.vanalphen/ Instagram">Klik hier</a> Senna: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/sennavanplateringen/ Instagram">Klik hier</a> Danique: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/danique.hosmar/">Klik hier</a> Instagram Max: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/max.bolhuis/ Instagram">Klik hier</a> Lieke: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/liekeaugustijnn/ Instagram">Klik hier</a> Patrick: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/patrickwolda/">Klik hier</a> Instagram Indigo: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/indixoord/ Instagram">Klik hier</a> Julia: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/juulmaan/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



AFC Ajax
AFC Ajax: Kenneth Taylor wins GOTM ๐Ÿ† | 'I saw other stunning goals on the stories!' ๐Ÿ“ฒ

Kenneth Taylor is de winnaar van de laatste Lasse Schöne Trophy van het seizoen 2023/2024. Zijn doelpunt tegen Volendam is verkozen tot de mooiste goal van mei. #GOTM #Taylor โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe โ–บFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



SLAM!
Jengi - JUNE 2024 (LIVE DJ-set) | SLAM!

More live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio SLAM!">Klik hier</a> – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic SLAM!">Klik hier</a> – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries Do">Klik hier</a> you want exclusive content? <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



vThorben
vThorben: Sorry Zeggen Tegen Santino & Giel Met Een Cadeautje..

Bedankt voor het kijken naar Sorry Zeggen Tegen Santino & Giel Met Een Cadeautje.. In deze video speel ik samen met @JessyKnijn en @Santino_YT! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



OnneDi
OnneDi: Mick Philpott: VADER van 15 KINDEREN verwoest zijn gezin! | MISDAAD & MYSTERIE

Deze video bevat een affiliate samenwerking met Podimo. ACTIE! Luister 30 dagen GRATIS naar ons op PODIMO! Ga naar: <a target="_blank" href="http://www.podimo.nl/moordcast">Klik hier</a> KIJKWIJZER: 12 jaar - Angst - Grof taalgebruik Abonneer gratis op mijn kanaal via: <a target="_blank" href="http://bit.ly/OnneDi VOLG">Klik hier</a> MIJ VIA SOCIAL MEDIA โ–ป INSTAGRAM - <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/Onnedi โ–ป">Klik hier</a> TIKTOK - @OnneDi โ–ป TWITTER - <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/Onnedii โ–ป">Klik hier</a> FACEBOOK - <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/pages/Onnedi... โ–ป">Klik hier</a> SNAPCHAT - Dionnetje1990 โ–ป E-MAIL ADVERTEREN EN MANAGEMENT ZAKELIJK - bente@amillionfaces.nl



PSV
PSV: ALL THE GOALS | Enjoy all our 111 goals! โšฝ๏ธ

Alle 111 doelpunten uit het seizoen 2023/2024. โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m โ–บTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) โ–บFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



FORMULA 1
FORMULA 1: FP1 Highlights | 2024 Spanish Grand Prix

Race weekend in Spain is under way as the drivers took to the track for FP1. As Oliver Bearman got behind the wheel for Haas, we saw Lando Norris finish top of the timesheets with Max Verstappen and home favourite Carlos Sainz close behind him. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



scHeerenveen
scHeerenveen: Vrijwilligers Special I Met Hart En Ziel

Vrijwilligers zijn onmisbaar bij sc Heerenveen. In totaal scheppen meer dan vijfhonderd vrijwilligers de randvoorwaardes voor alles wat er in en rondom de club gebeurt. Van het regelen van verkeer, tot het scannen van tickets. Van het verzorgen van het materiaal tot het bereiden van een lunch. Van ballenjongens tot bestuursleden en van schoonmakers tot chauffeurs. Zonder de helden achter de schermen kunnen wij niet bestaan. Heb je belangstelling voor een vrijwilligersfunctie bij sc Heerenveen of zou je graag meer informatie willen? Kijk dan op www.sc-heerenveen.nl/vrijwilligers



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: ๐„๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐ž ๐ณ๐จ๐ฆ๐ž๐ซ๐š๐š๐ง๐ฐ๐ข๐ง๐ฌ๐ญ ๐€๐™ ๐›๐ž๐ค๐ž๐ง๐: ๐’๐ž๐ข๐ฒ๐š ๐Œ๐š๐ข๐ค๐ฎ๐ฆ๐š | Transfer

Seiya Maikuma is de eerste aanwinst van deze zomer voor het nieuwe voetbalseizoen. Donderdagmiddag tekende de Japanse verdediger een contract in het AFAS Stadion. โœ… Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=aztv โœ">Klik hier</a> Volg AZ ook via: ๐Ÿ“ฒ Facebook | <a target="_blank" href="http://www.facebook.com/azalkmaar ๐Ÿ“ฒ">Klik hier</a> Twitter | <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/azalkmaar ๐Ÿ“ฒ">Klik hier</a> Instagram | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaar ๐Ÿ“ฒ">Klik hier</a> TikTok | <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@azalkmaar ๐Ÿ“ฒ">Klik hier</a> AZ Vrouwen | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaarv">Klik hier</a>



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Te gast zijn: Politiek journalist Victor Pak, Voorzitter Politiebond Nine Koo

Te gast zijn politiek journalist van EW Magazine Victor Pak, voorzitter Nederlandse Politiebond Nine Kooiman en voormalig Oranje-international Jeanet van der Laan. Met hen hebben we het over de hoorzittingen voor kandidaat-bewindspersonen, over dat de politie de publieksfunctie Ter Apel wil sluiten en over de cruciale EK-wedstrijd Nederland - Frankrijk.





PatsBoemKledder!
PatsBoemKledder!: Spelprogramma voor kleuters over techniek.

De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er op één van de schilderijen een film over het productieproces van een alledaags voorwerp.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: LUCiLLA BACKSTAGE ViDEOCLiP MET 2 BFF’S ( “Welkom Bij De Show”) | Bellinga Vlog #3182

Tot 13 Juli 2024 Film Premiere! Bestel hier je stoel : <a target="_blank" href="http://kinepolis.nl/bellinga">Klik hier</a> DeBellinga's Pretpark Op Stelten Bioscoop Film Trailer : <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=ahEy-APcOn4&list=PL8F-O8OfidRcKIDIdSANKwHstcBJYBABw&index=17 “WELKOM">Klik hier</a> BiJ DE SHOW” ๐Ÿ’ƒ - Lucilla Bellinga [ OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jnqRRA5qfk8&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=20">Klik hier</a> BEETJE GEK... ๐Ÿคช - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vRLWRv4FJuI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=1 ABONNEER">Klik hier</a> GRATIS OP ONZE KANALEN! โ–บ <a target="_blank" href="http://FamilieVloggers.nl">Klik hier</a> or <a target="_blank" href="http://FamilyVloggers.com DE">Klik hier</a> BELLiNGA'S SHORTS <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCdGZMmaaeuXiTujE6ZZLzPw KIDS">Klik hier</a> KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LuanBellinga Lucilla">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LucillaBellinga Luxy">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://youtube.com/LuxyBellinga Lucius">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCrWdeJD9-k4MRZ8_oKXX6cQ https://www.instagram.com/fara_bellinga https://www.instagram.com/daniel_bellinga https://www.instagram.com/de_bellingas_kids_official/ https://www.instagram.com/luanbellinga_12 https://www.instagram.com/lucillabellinga_15 https://www.instagram.com/luxybellinga_18 https://www.instagram.com/luciusbellinga KERST">Klik hier</a> VOOR iEDEREEN ๐ŸŽ„๐ŸŒŸ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=UWEF_ZW5gIo&list=PL8F-O8OfidReGlnToif18oGjKn-RVq57-&index=32">Klik hier</a> “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dwUw9unvDLM&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=16 100K">Klik hier</a> & 200K FiLM BEHAALD ๐Ÿคฉ |“VAKANTiE OP STELTEN” <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=77Ml88_qodg&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=30">Klik hier</a> " 1000 ZONNESTRALEN " <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=qXMq3NKmjCs&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=29">Klik hier</a> " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7jXlaqTSIig&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=24">Klik hier</a> “IJSJES" - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iUojneKmWKw&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=15">Klik hier</a> “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=9p2jLLdYHKQ&list=PLuTRZZSx7-QARFODhSX3AaE_xUR8Xck1u&index=1 "">Klik hier</a> De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=OvdcGydXiDQ&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=15 Huis">Klik hier</a> Op Stelten Film: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=RU4dfGL9K_0 "HUiS">Klik hier</a> OP STELTEN" De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=u-lXEHtbevg&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=5">Klik hier</a> “FIËSTA” - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=HBB_1PJwB2c&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=2">Klik hier</a> “DANSEN” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dX2W1IY1OsY&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=10 “MODESHOW”">Klik hier</a> - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=q79YkMYUmWc&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=9">Klik hier</a> KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=1RjizzvHjr0&list=PL8F-O8OfidReKKBqzob-9jJGoXS83qq6W&index=26">Klik hier</a> MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=6-hlkG4sgKQ&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=8">Klik hier</a> HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iAw1LyuzEu8&list=PLuTRZZSx7-QCLtMVJkl6iDeJ7Oz586X5s&index=11 "HERRiE"">Klik hier</a> - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=YVsVQINBVRI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=9">Klik hier</a> SAMEN DE WERELD AAN <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=XcRrK3zmLFk&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=4">Klik hier</a> iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=nEpNInueDbc&list=PLRmV9fq8_3w7CPjNFOtt8JGgICpw8_Co4&index=10">Klik hier</a> PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vQPSDzlYO9o BELLiNGA">Klik hier</a> BOEK: <a target="_blank" href="http://tidd.ly/4c227001">Klik hier</a> BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/playlist?list=PLuTRZZSx7-QBM6piYOIGdVj7amABRkxXF">Klik hier</a> COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=3ebrY1ydz7s&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=6 KADOOTJES">Klik hier</a> VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jhru3J-aNoA&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=6 DUiMPJE">Klik hier</a> OMHOOG - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7YUwIcMyjyI&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=4 1e">Klik hier</a> vlog: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=NYmqAznvnKQ BELLiNGA">Klik hier</a> JAARMOViES 2015 tm 2023 <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=J2n16Tho8oM&list=PL8F-O8OfidReHLrGrlXsP0ERlZyLZeAOl&index=5 De">Klik hier</a> Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines *Geen Samenwerking



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 172

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 124

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.