True
Kennis.TV - TV kijken via internet, de beste Kennis tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

25-08-2024
PSV
PSV: HIGHLIGHTS | Seven goals, BIG win 🥵

The highlights of Almere City FC - PSV. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



Ziggo Sport voetbal
Roma - Empoli

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



NOS Studio Voetbal
NOS Studio Voetbal: Afl. 24

Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 238 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 25 augustus, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



René van Meurs
René van Meurs: Afl. 2

René staat aan de vooravond van een nieuwe fase. Met z'n levenservaring en z'n goeie gedrag. Dan moet je er ineens echt wat van gaan maken. Verantwoordelijkheid nemen, dingen vinden, dat soort dingen. Maar wat als je daar nog niet klaar voor bent en je gewoon nog wat wil dollen? Misschien kun je dan het beste terug naar de basis. Om eens kritisch te bekijken wat je gevormd heeft en hoe je het dan nu het liefste zelf zou willen doen. Laat René er maar over vertellen. Zijn eerlijke verhalen en hilarische anekdotes zitten nog altijd bomvol steengoede grappen.



Ziggo Sport racing


Ziggo Sport voetbal


FORMULA 1
FORMULA 1: Inspector Alonso Checks Out The McLaren! 👀

Inspector Fernando Alonso checks out the McLaren following Lando Norris' victory at the Dutch Grand Prix! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



FORMULA 1
FORMULA 1: Drivers' Reaction After the Race | 2024 Dutch Grand Prix

The grid react to the 2024 Dutch Grand Prix with elation for winner Lando Norris, reflection for runner-up Max Verstappen, and surprise at a podium for Charles Leclerc. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #BelgianGP



Het jaar van Douwe Bob
Het jaar van Douwe Bob: Afl. 6

Deze documentaireserie geeft een kijkje in het leven van zanger Douwe Bob. Hij besluit het roer om te gooien en doet er alles aan om een goede vader te zijn en een gezonder leven te leiden. Douwe wordt gevolgd tijdens repetities, optredens en belangrijke gebeurtenissen in zijn privéleven.





Musical Awards Gala
Musical Awards Gala: Afl. 3

De nieuwste musicalproducties presenteren zich aan het publiek, met vele spectaculaire liveoptredens begeleid door een groot liveorkest.



Undercover in Nederland
Undercover in Nederland

Stegeman en zijn team zetten de verborgen camera in en leggen een ontluisterend beeld vast van misstanden in de bouwwereld. Alberto interviewt slachtoffers van een Nederlandse aannemer. Zij hebben een vonnis tegen hem van ruim 40.000 euro, maar op het moment van onderzoek betaalt hij niets van de schade. Als Alberto Stegeman samen met het gedupeerde stel hem daarop aanspreekt, lopen de gemoederen zeer hoog op. Zorgt de confrontatie ervoor dat de aannemer nu wel de schade betaalt?



Denkend aan Holland
Denkend aan Holland: Janny en André ontdekken Westerwolde, een regio in Oost-Groningen.

Janny en André ontdekken Westerwolde, een regio in Oost-Groningen. De eerste dag staat in het teken van de Tachtigjarige Oorlog. Op dag twee varen Janny en André richting Ter Apel.



Zomergasten
Zomergasten: Afl. 6

Acteur Pierre Bokma (Parijs, 1955) wil proberen de wereld een beetje te begrijpen aan de hand van zijn fragmenten. Veel beelden gaan over de kunst van het acteren, hoe je dat kunt gebruiken en misbruiken. En over zijn kijk op de wereld, over de mens en over de oneindigheid.



vThorben
vThorben: Zo Krijg Je Altijd LEGENDARISCH! #shorts #brawlstars #stardrop

Bedankt voor het kijken naar Zo Krijg Je Altijd LEGENDARISCH! #shorts #brawlstars #stardrop In deze video speel ik samen met @JessyKnijn en @Santino_YT! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>





Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Het gelijk van Micha Kat

In de eerste uitzending van De Andere Tafel na de zomerstop gaat Sander Compagner, de uitgever van de Andere Krant, in gesprek met journalist Micha Kat. Aanleiding is een interview met Kat uit de krant van 6 juli en de gewonnen rechtszaken van Kat in het dossier 'De Liegende Rechter'. ( <a target="_blank" href="https://deanderekrant.nl/nieuws/het-gaat-mij-maar-om-n-ding-dat-de-waarheid-aan-het-licht-komt-2024-07-11">Klik hier</a> ). Afgelopen week ontving Kat een eerste bod van de Nederlandse staat in verband met de schadeloosstelling die aaan hem betaald moet worden. Kat praat daarnaast over de rechtszaak waarin hij vanwege opruiing werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van tweeënhalf jaar. De Chipsol affaire, de rol van Joris Demmink, de zaak Baybasin en ook wat er speelt rondom de zaak Bodegraven komen aan bod. Door technische problemen is de opname bij Compagner vanaf de helft van het gesprek weggevallen. Excuses voor eventueel ongemak daarvan. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/maandelijks-doneren/ Wil">Klik hier</a> je meer video's bekijken en op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Ga dan naar: <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/videos/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 34

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.









Groenteman op zondag
Groenteman op zondag: Afl. 11

Actrice en zangeres Sarah Janneh is te gast. Vanuit de Garenspinnerij in Gouda nodigt Sarah samen met Gijs haar favoriete cultuurmakers uit. Er zijn gesprekken met onder meer acteur Maarten Heijmans en muziek van Kiki van Deursen en Django Wagner.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 238

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



NOS Studio Sport Eredivisie
NOS Studio Sport Eredivisie: Afl. 21

Samenvattingen van de voetbalwedstrijden in de Eredivisie, met analyses van Leonne Stentler.



Podium Klassiek
Podium Klassiek: Floris Kortie ontvangt Daniel Rowland, Adinda van Delft en Natasja Douma, het Virid

Violist Daniel Rowland speelt zowel het traditionele als moderne repertoire, kamermuziek en tango. Hij geeft zijn masterclass aan twee solisten en een kwartet, die elk een stuk naar keuze uitvoeren. Violist Adinda van Delft (15), student aan de School voor Jong Talent in Den Haag, speelt met pianist Natasja Douma de Carmen-Fantasie van De Sarasate. De twintigers van het Viride Kwartet voeren het tweede strijkkwartet van Mendelssohn uit. Violist Valentine Blangé speelt met pianist Michel Xie, docent aan het Conservatorium van Amsterdam, Adiós Nonino van Piazzolla.



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 26

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 34

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Heracles Almelo
Heracles Almelo: 't Zand: "We maken stappen" | Nabeschouwing #HERWIL

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> 📲 En de Heracles Almelo App



Heracles Almelo
Heracles Almelo: De Keijzer: "De manier van spelen zorgt voor vertrouwen" | Nabeschouwing #HERWIL

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> 📲 En de Heracles Almelo App





Gio
Gio: OH NEE! NU MOETEN WE EEN ANDERE NAAM VERZINNEN!😭😂

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



FORMULA 1
FORMULA 1: Race Highlights | 2024 Dutch Grand Prix

Watch all the best bits from Zandvoort as Lando Norris scores a second career win to end Max Verstappen's home dominance, and the likes of Carlos Sainz and Lewis Hamilton storm through the field. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



Liefjes
Liefjes: Afl. 1

Jae, Malak en Celia gaan ieder met hun eigen gezin op kampeervakantie naar Frankrijk, maar het internet is belabberd en het is bloedheet. Allerdrie dromen ze over de liefde: Malak wil de liefde ontdekken, Celia droomt over haar geheime vriendje en Jae droomt van liefde in de digitale wereld. Wat heeft deze vakantie voor ze in petto?









NOS Formule 1
NOS Formule 1: Afl. 18

Nabeschouwing van de Formule 1 GP Nederland, Zandvoort.



Hoop Helder Hulleman
Hoop Helder Hulleman: ''Mysterieuze Oversterfte'' Onthuld: Paniek, Propaganda & Pharma | TIDW #8

Steun ons: Word lid en krijg toegang tot exclusieve video's en extra behind-the-scenes content op svenhulleman.nl Linkjes: Onderzoeksverslag: Eindverslag van het onderzoek naar een mogelijke relatie tussen Covid-19 vaccinaties en oversterfte in Nederland (2021-2023): <a target="_blank" href="https://www.researchgate.net/publication/383239838_Eindverslag_van_het_onderzoek_naar_een_mogelijke_relatie_tussen_Covid-19_vaccinaties_en_oversterfte_in_Nederland_2021_-_2023 LinkedIn">Klik hier</a> bericht: <a target="_blank" href="https://lnkd.in/es_RrCyx Bijsluiter:">Klik hier</a> Comirnaty (Pfizer-BioNTech) – EMA: <a target="_blank" href="https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_en.pdf Krantenartikelen: 1.">Klik hier</a> "Het bewijs is er nu: Na vaccinatie kun je het coronavirus niet meer overdragen" AD: <a target="_blank" href="https://www.ad.nl/binnenland/het-bewijs-is-er-nu-na-vaccinatie-kun-je-het-coronavirus-niet-meer-overdragen~a7cadeb1/ 2.">Klik hier</a> "Zonder vaccin zaten we zes jaar in lockdown, maar hoe effectief waren de andere coronamaatregelen?" Gearchiveerd artikel: <a target="_blank" href="https://archive.ph/k2YTC 3.">Klik hier</a> "Antwoord op veelgestelde vragen over bijwerkingen van coronavaccins" AD: <a target="_blank" href="https://www.ad.nl/home/antwoord-op-veelgestelde-vragen-over-bijwerkingen-van-coronavaccins~ab298c2b/ Korte">Klik hier</a> Clip: Joe Rogan over Covid-19: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/eviemagazine/reel/C-PBja2sA9y/?hl=cs">Klik hier</a>



EnzoKnol
EnzoKnol: VOOR HET EERST BABY ZWEMMEN! #4024 & #4025 & #4026

Knolpower kledinglijn ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/Knolpowerkleding Vorige">Klik hier</a> video: Abonneer op dit kanaal: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol Ik">Klik hier</a> speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube ▬ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol ▬ Volg">Klik hier</a> me op: Instagram: <a target="_blank" href="http://bit.ly/InstagramEnzoKnol ▬ ⇩">Klik hier</a> Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2601--2800 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2401-2600 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2201-2400 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2001-2200 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/1801-2000 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1601-1800 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1401-1600 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1201--1400 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1001-1200 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog801-1000 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs601-800 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs401-600 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog201-400 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs1-200 ↪">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 3: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-3 ↪">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 2: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen2 ↪">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 1: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-1 ↪">Klik hier</a> Minecraft mini games: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Minecraftminigames ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Meetings: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolTour ▬ Enzo">Klik hier</a> Knol staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media. ▬ #knolpower Dikke vette peace ✌











Dance Camp
Dance Camp: Afl. 7

Kyra is met alle dansers uitgenodigd om mee te doen aan het populaire tv-programma Best Dance Crew. Er wordt hard getraind en dit levert haar veel extra spanning op. Als Kyra het supplement pre-workout krijgt aangeboden, denkt ze dat dit de oplossing is voor al haar problemen. Kan ze dit geheim houden voor Chelsea en Tom? En is Kyra op tijd fit genoeg om te shinen tijdens de belangrijke danswedstrijd? Ondertussen moet Noah een belangrijke keuze maken tussen Samuel en de nieuwe danseres Senna. Lukt het de Dance Camp crew om uiteindelijk alle spanningen achter zich te laten en het programma Best Dance Crew te winnen?



Home Sweet Rome
Home Sweet Rome: Afl. 3

Lucy's klas gaat op excursie en de excursieleider is... haar vader. Daar baalt ze van, welke 13-jarige zit te wachten op een klassenuitje met haar vader? Maar wanneer ze wordt belaagd door een paar wilde zwijnen is ze maar wat blij dat hij er is. Thuis worstelt Francesca met een nieuwe song en met zichzelf.



Silverpoint
Silverpoint: Afl. 1

Louis, Meg, Glen en Kaz ontdekken dat ze een van de vier groepen zijn, die samen een onderdeel zijn van een spel. Iedere groep heeft een eigen buitenaards artefact. Door het spel te winnen kunnen ze de wereld redden.





Wilde ganzen
Wilde Ganzen: Afl. 34

Met de aanschaf van computers en zonnepanelen kunnen meiden op een school in Chennai goed voorbereid de maatschappij in.



EnzoKnol
EnzoKnol: MINECRAFT SURVIVAL KOMT TERUG!!

31 augustus om 12:00 ga ik live op mijn YouTube kanaal (ook Twitch). Er wordt op dit moment een animatie video gemaakt & ik ben bezig met een speciale texture pack net als eerst tijdens de Minecraft survival. Ik ben hyped!!



Typisch
Typisch: Afl. 11

Marieke probeert financieel het hoofd boven water te houden in de Rooije Buurt. En Simon gaat tot onvrede van zijn vrouw Coby op illegale strooptocht in de Katwijkse duinen.



EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 38

Wat Gloria betreft, staat of valt de toekomst van Suriname met de kinderen die er opgroeien. Ze startte daarom een school en een dagopvang. Ook heeft ze een opvanghuis voor moeders en kinderen die het slachtoffer zijn van geweld en misbruik. Hier mogen zij twee jaar lang bijkomen en werken aan hun toekomst, daarna moeten ze weer op eigen benen staan. Vandaag komt er een plekje vrij en Gloria zou graag Sonja en haar kinderen opvangen, maar Sonja is onvindbaar. Toch weet Gloria het gezin te helpen.



EO BEAM Kerkdienst
EO BEAM Kerkdienst: Afl. 7

Vanaf het podium van de EO-Jongerendag in Ahoy legt Jannica van Barneveld uit hoe je goed nieuws alle ruimte kunt geven in je eigen leven. Muziek is van de BEAM Worshipband die samen met 15.000 jongeren het dak eraf praist.



PSV
PSV: INTERVIEWS l 'Dit had ik niet durven dromen'

Interviews na afloop van Almere City FC - PSV. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



De rijdende rechter
In deze aflevering van de Rijdende Rechter probeert John Reid een ruzie te sussen tussen de familie

John Reid probeert een ruzie te sussen tussen de familie Zwart en keukenboer Jan Tabak. De keuken is op zich prachtig, maar de laatste onderdelen worden maar niet afgemaakt. Jan Tabak is zich van geen kwaad bewust. Behalve op 1000 euro die nog open staat voor de keuken, wacht hij op bijna 4000 euro voor de vloer die hij geleverd heeft. En juist die vloer is een doorn in het oog van de familie Zwart. Nu de stofwolken na de verbouwing zijn opgetrokken, ergeren zij zich elke dag aan de hobbels en bobbels in de vloer. Zij willen pas betalen als Jan Tabak de vloer verwijdert en opnieuw vlak legt. Hoog tijd om duidelijkheid te verschaffen.



Eucharistieviering
Eucharistieviering: Afl. 32

Rechtstreekse eucharistieviering van de Heilige Johannes de Doperkerk te Mijdrecht. Celebrant: Ronald den Hartog.



Geloofsgesprek
Geloofsgesprek: Afl. 32

In de ogen van God mag hij er zijn en voelt hij zich Zijn instrument om de wereld beter te maken. Koeleman heeft een diep gevoel van medemenselijkheid en het welzijn van de ander staat bij hem centraal: 'Je kunt je niet altijd afzijdig houden. Je moet omkijken naar elkaar'. Hij is een van de organisatoren van de Ameezing praise-viering in de katholieke kerk van Roelofarendsveen; gebedsvieringen met muziek en een preek die vooral jongeren en jongvolwassenen oproepen om de geloofsbeleving met elkaar te delen en te vieren.



Bid, bedank, bewonder
Bid, bedank, bewonder: Afl. 21

Hans Klok maakte onlangs zijn terugkeer op het toneel van Carré met een spectaculaire, nieuwe show. Jurjen is bij hem te gast in zijn kantoor en loods in IJmuiden, waar hij zijn waanzinnige trucs bedenkt, voor een openhartig gesprek over bidden, bedanken en bewonderen.



Zappbios
Zappbios: Afl. 18

Jimmy is een talentvolle kungfu-leerling. Hij is de beste in de les van sifu (meester) Wang totdat er een nieuwe leerling, de veertienjarige Li Jié, begint. Meester Wang selecteert de beide jongens om als team in de leeuw te dansen. De twee vullen elkaar perfect aan, maar hun samenwerking gaat letterlijk niet zonder slag of stoot.



vThorben
vThorben: De HELE Video Jessy BESPIONEREN (Bloemburg)

Bedankt voor het kijken naar De HELE Video Jessy BESPIONEREN (Bloemburg) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>





NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 237

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 34

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.