True
Kennis.TV - TV kijken via internet, de beste Kennis tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

04-09-2024
Bar Laat
Bar Laat: Afl. 7

Het nieuwe boek Dat maakt ons helemaal niets uit van Ronald Giphart schreef hij met zijn zoon Broos. In het boek duiken ze in de uitdagingen waar kinderen met hun ouders tegenaan lopen als het gaat om het uit de kast komen. * Peter Pannekoek, Jan Jaap van der Wal en Harm Edens leggen vanaf morgen in Dit Was Het Nieuws het nieuws van de afgelopen week weer onder de satirische loep. We vieren het bijna-driehonderd-afleveringen-lange bestaan van het programma. * Na een bewogen periode komt Glennis Grace met nieuwe muziek en zal ze in oktober opnieuw een tribute aan Whitney Houston brengen. * En we hebben het over de geschrapte stikstofplannen.



NOS Studio Para Parijs
NOS Studio Para Parijs: Afl. 7

Live talkshow vanuit Parijs waarin dagelijks de hoogtepunten worden besproken van de Paraympische Spelen.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 3

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Vaarwel Vaderland
Vaarwel Vaderland: Afl. 1

De gastarbeiders uit Zuid-Europa, Turkije en Marokko hielpen Nederland opbouwen na de Tweede Wereldoorlog. In diezelfde tijd kwamen er ook mensen uit de koloniën Indonesië en Suriname, vooral rond de onafhankelijkheid. Ze sloegen een brug tussen twee werelden en moesten wennen aan een nieuw land: van het eten en de muziek, tot de taal en de cultuur, de normen en waarden en natuurlijk het weer in dit koude kikkerlandje. Wat betekent het voor hen en voor de volgende generaties? Voel je je ooit echt thuis?



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 13 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 4 september, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Provincies hoeven van het nieuwe kabinet niet meer verder met de huidige programma's om de natuur te herstellen en het stikstofprobleem aan te pakken. Het kabinet stopt met het zogeheten Nationaal Programma Landelijk Gebied (NPLG). Wat ervoor in de plaats komt, is nog onduidelijk. * Veel blikjes en flesjes belanden in de prullenbak, waardoor mensen afvalbakken en -zakken openen om de verpakkingen eruit te halen. We spreken met de directeur van Verpact, de organisatie die namens de industrie verantwoordelijk is voor de inzameling. * Voor de modaal verdienende vrijgezel blijft het aanbod op de woningmarkt in veel regio's bijna gelijk aan nul.



Tieners tegen kwalen
Tieners tegen kwalen: Afl. 4

De vierde week van het experiment staat in het teken van het belang om kwetsbaar te durven zijn. Dat is voor een aantal deelnemers aan het experiment geen makkelijke opgave.



Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 31

Verspreid over de 67 kilometer lange Belgische kust worden elke drie jaar kunstwerken geplaatst. Sommige kunstwerken verdwijnen na de zomermaanden, andere werken blijven staan. Directeur van het Centraal Museum in Utrecht Bart Rutten bekijkt de hoogtepunten die deze zomer zijn toegevoegd: van een gigantisch, betonnen toetsenbord op het strand van Jorge Macchi tot een naakte, zwangere moederfiguur van Femmy Otten.



FORMULA 1
FORMULA 1: Chasing The Dream: Miracles In Monza | Behind The Scenes F2 | 2024 Italian Grand Prix

Join Enzo Fittipaldi and Rafa Villagómez on a thrilling ride through the legendary Temple of Speed, where Bortoleto’s championship dreams took flight. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F2">Klik hier</a> #ChasingTheDream



Van onschatbare waarde
Van onschatbare waarde: De eerste verkoper van dit seizoen is Philo. Zij komt langs met een schilder

De eerste verkoper is Philo. Zij komt langs met een schilderij van één van de bekendste schilders van ons land: een Karel Appel uit 1943. En ook Angelique is van de partij. Zal zij een deal sluiten met één van de experts? Zij heeft een bijzonder kleurrijke porseleinen klok bij zich, gekregen uit de erfenis van haar vader.



PSV
PSV: Hard work pays off 💪

►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



Steenrijk, straatarm
Steenrijk, Straatarm

Na de coronacrisis besluiten ondernemers Jonathan en Iris hun leven over een andere boeg te gooien en naar Curaçao te emigreren. Het stel woont in een villa met zwembad en heeft personeel in dienst. Jonathan en Iris runnen samen een succesvol life coaching-bedrijf en besteden het grootste deel van hun dag aan qualitytime met het gezin. Het ontbreekt kinderen Yosha, Eaden en Liv dan ook aan niets. Voor alleenstaande moeder Lianne uit Gouda ziet het leven er een stuk minder zonnig uit. Ze woont met haar 10-jarige dochter Senna in een tochtige huurflat en kampt met gezondheidsproblemen waardoor ze niet kan werken. Lianne moet rondkomen van 70 euro per week en probeert haar schamele budget aan te vullen door samen met Senna statiegeldblikjes op straat te verzamelen. Hoe zullen Lianne en Senna de eerste vlucht van hun leven naar het tropische Curaçao ervaren? En hoe vergaat het Jonathan, Iris en de kinderen als blijkt dat ze statiegeldblikjes op straat moeten rapen?



Terug in het wild
Terug in het Wild: Afl. 2

Spaanse boeren en natuurbeschermers werken samen om de grauwe kiekendief te beschermen. In Nederland is de das, die in de jaren 80 bijna uitgestorven was, weer helemaal terug. In Noord-Ierland worden extreme methodes gebruikt om de papegaaiduiker te beschermen tegen ratten en fretten.



Vrouwen die Varen
Vrouwen die Varen: Afl. 1

In het Rotterduits gidst Jenny haar gasten door de stad met de amfibiebus. Sabrine laat haar hotel op het water vertrekken vanuit Dordrecht. Ondanks haar gebrek aan zeebenen, vertrekt Liesbeth met goede moed om garnalen te vissen. Iris stuurt haar autotransportschip over het Duitse water. Eerste stuurvrouw Kelly vaart onderzoeksschip Pelagia uit Texel richting open zee.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 177

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Per seconde wijzer
Per Seconde Wijzer: Afl. 39

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.



MasterChef Australië
MasterChef Australië

In de eliminatieronde moeten de deelnemers Jamie Oliver bijhouden tijdens het koken en een van zijn familierecepten bereiden om in de competitie te mogen blijven.



Eva
Eva: Afl. 3

Vol verontwaardiging en afschuw werd er de afgelopen dagen gereageerd op het viral filmpje waarin Bart Lutters opstond voor een jongen die openlijk belaagd werd omdat hij nagellak droeg in een Haagse tram. Hij doet zijn verhaal, samen met onderzoeker Hanneke Felten en Powned-verslaggever Mark Baanders, die zelf te maken had met homohaat. * DI-RECT bestaat 25 jaar. De band behoort tot de absolute top van Nederland. Ze spelen hun nieuwe single Wastelands. * Lerares Anne Steenhoff schrok van het lage leesniveau van haar basisschoolleerlingen. Ze kwam in actie en maakte haar leerlingen leesverslaafd. Ze vertelt hoe ze dat voor elkaar kreeg.



Feyenoord
Feyenoord: One more time. 😮‍💨

ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



PSV
PSV: Goaltjesdief Uneken tekent bij tot 2027! ✍️

PSV heeft het contract van Jesper Uneken met twee jaar verlengd. De twintigjarige spits heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2027. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 248

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

De ontmoeting tussen Inge en André verloopt bijna vlekkeloos, al is André wel iets belangrijks vergeten. En die klapzoenen zijn voor Inge het startschot om uitgebreid te vertellen over haar leven. Héél uitgebreid. Remy begint zijn date met Denise met een duidelijke waarschuwing over zijn eetgewoontes. Maar Remy heeft niet alleen behoefte aan friet, hij is ook heel hongerig naar bevestiging.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4665

Janouk staat in de badkamer van kunstenaar Stijn ter Braak, maar er is iets bijzonders aan de hand. Waarom ziet ze zichzelf niet in de spiegel? En is die kraan nou van aluminiumfolie? Stijn bouwt alles in zijn huis na van afval. Niets is dus wat het lijkt. Samen gaan Janouk en Stijn op pad om oude spullen te verzamelen, en ze knutselen een lamp voor in de slaapkamer. In de sketch is bij de ober niks wat het lijkt.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 212

Proces pleegmeisje Vlaardingen gaat van start * Blijdschap bij boeren en woede in de provincie; Stikstofaanpak provincies van tafel * Zorgen om bezuinigingen op het onderwijs * Zware aanvallen op historisch centrum Lviv



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

Ecoloog Marcel Horsthuis van Staatsbosbeheer gaat naar rivier De Dinkel. De rivier is een onderdeel van het Natura 2000-gebied Dinkelland. Hier leven planten en dieren die volgens de wetgeving natuurbescherming beschermd worden. In Roeg! over waterwingebied Breevenen bij Annen. Het is het nieuwste waterwingebied, maar er zijn nu al heel veel soorten planten.



De Faker
De Faker: Afl. 8

Roosmarijn Wind gaat langs bij de familie Mercan. Dit gezin verblijft in een vakantiehuisje in Mierlo. Weet het gezin Roosmarijn voor de gek te houden of ontmaskert ze de Faker?



FORMULA 1
FORMULA 1: Just Wait Till The End... 😅

In this small segment from Grill The Grid, our drivers had ninety seconds to give two drivers who have won races in three consecutive decades and Fernando Alonso was a very popular answer! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #GrillTheGrid



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 177

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.





RoddelPraat
RoddelPraat: Barend van Deelen totaal doorgesnoven op TV & Floris Wyers getrouwd met Lucas Berghoef

Barend van Deelen is helemaal doorgesnoven tijdens een liveshow. Floris Wyers is getrouwd met zijn man Lucas Berghoef en we laten zijn huis zien. Pak alle 'Extra Uitzendingen' en steun RoddelPraat: <a target="_blank" href="https://roddelpraat.backme.org Jouw">Klik hier</a> favoriete speler van alle clubs op een shirt of trui: <a target="_blank" href="https://cultheld.nl Tot">Klik hier</a> volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Oekraine, Covid en immigratie

Pieter Stuurman neemt met Thierry Baudet de recente gebeurtenissen door --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/maandelijks-doneren/ Wil">Klik hier</a> je meer video's bekijken en op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Ga dan naar: <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/videos/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



AFC Ajax
AFC Ajax: On to saturday 🤩 | Highlights Ajax Vrouwen - FC Kolos Kovalivka | UEFA Women's Champions L

De samenvatting van het duel tussen Ajax Vrouwen en FC Kolos Kovalivka in de UEFA Women's Champions League. #AjaxVrouwen #UWCL ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



FORMULA 1
FORMULA 1: Name Two Drivers Challenge! | Grill The Grid 2024 | The Final Episode

The grand finale is HERE! For our last challenge, the grid has just 90 seconds to name two drivers for each question. Watch your favourite drivers tackle this high-pressure test before we crown the 2024 Grill The Grid champion! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #GrillTheGrid



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 178

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Brugklas
Brugklas: Afl. 3

Jade krijgt ruzie met een klasgenoot en rekent op hulp van haar vriend Ramses, maar krijgt ze die ook?



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 178 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 4 september, 17:45 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Gio
Gio: IK WIL NU DIE VIDEO OFFLINE HEBBEN!😡

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



StukTV
StukTV: #429: Verstoppertje met Auto's [OPDRACHT]

Op drie verschillende terreinen spelen we verstoppertje met auto's. En de winnaar? Die mag een week lang gratis tanken op kosten van de verliezers! Giel, Thomas en Stefan gaan weer helemaal STUK voor JOU! Jij bepaalt welke onzin wij om de woensdag uithalen. Dus: welke opdracht moeten we volgens jou uitvoeren? Stuur het in via onze socials hieronder, of drop het in de comments! HELP ons de Televizier-Ring Online-Videoserie te winnen met De Drop! Stem via de link, bevestig je stem in de mail en dan zijn we jou eeuwig dankbaar: <a target="_blank" href="https://ap.lc/zwQUV">Klik hier</a> #stuktv #woensdag #opdracht #429 #verstoppertje #auto Nog geen genoeg van ons? Volg onze socials: ●○ Instagram: <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/stuktv">Klik hier</a> ●○ TikTok: <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@stuktv ●○">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/stuktv">Klik hier</a> ●○ Facebook: <a target="_blank" href="http://www.fb.com/stuktv">Klik hier</a> --------------------------------------------------------- ⌾ Giel: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/giel/ ⌾">Klik hier</a> Thomas: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/thooootje/ ⌾">Klik hier</a> Stefan: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/stefanjurriens/ --------------------------------------------------------- Kijkwijzers:">Klik hier</a> alle leeftijden, grof taalgebruik --------------------------------------------------------- StukTV staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media.



FORMULA 1
FORMULA 1: These Ferrari Scenes At Monza 🥰 📹@Ferrari

Look what it means for Ferrari to secure another home win in Monza, courtesy of Charles Leclerc. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #ItalianGP



Feyenoord
Feyenoord: We hope to see this soon, Jordan 🙂‍↕️

ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



PSV
PSV: PUMA GOAL OF THE MONTH | 🔟 great goals to kick off the season! ☄️

Dit waren de 10 mooiste doelpunten van de maand augustus. Welke goal is jouw favoriet? ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



vThorben
vThorben: De XXL MEGAPIG Open maken!

Bedankt voor het kijken naar De XXL MEGAPIG Open maken! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: IK ZIT IN EEN ANIMATIE FILM!

Zak & Wowo is vanaf vandaag te zien in de bioscoop! Met de stemmen van Dutchtuber, MeisjeDjamila, Ronald Vledder en Paraduze



VeraCamilla
VeraCamilla: Mini honeymoon in Disneyland Paris 🩷

de plek waar Jeffrey en ik verliefd op elkaar werden 🩷 met dank aan Disney voor de uitnodiging (barter samenwerking) #disneylandparis



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 117

Liveverslag van Vuelta en aandacht voor de Paralympische Spelen.



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: The five best goals of August! | Unibet Goal of the Month

✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=aztv ✍">Klik hier</a> Volg AZ ook via: 📲 Facebook | <a target="_blank" href="http://www.facebook.com/azalkmaar 📲">Klik hier</a> Twitter | <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/azalkmaar 📲">Klik hier</a> Instagram | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaar 📲">Klik hier</a> TikTok | <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@azalkmaar 📲">Klik hier</a> AZ Vrouwen | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaarv">Klik hier</a>



FORMULA 1
FORMULA 1: Yuki Tsunoda: Under Pressure, Aiming High | F1 Beyond The Grid Podcast

Now in his fourth year as a Formula 1 driver, Yuki Tsunoda says he’s starting to show his ‘full potential’. Frequently beating his VCARB teammate, eight-time Grand Prix winner Daniel Ricciardo, in qualifying and on race day, the Japanese star’s driving has attracted a lot of attention in 2024. So how and why has Yuki improved so much and what does his future hold? Is promotion to VCARB's senior team, Red Bull Racing, still his priority or will he have to find opportunities elsewhere? Speaking to Tom Clarkson ahead of the Italian Grand Prix, Yuki explains how he's made so much progress on track, why VCARB is a very different team now than in 2023 and the next steps he's planning to further his career. 06:56 – How Yuki has improved in 2024 19:51 – Why Ricciardo is his ‘biggest challenge’ 29:23 – Admiration for VCARB’s mechanics 36:04 – Does Yuki’s future lie outside Red Bull? For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



AFC Ajax
AFC Ajax: 🚨  LIVE 14:00 | Ajax Vrouwen - FC Kolos Kovalivka | UEFA Women's Champions League

De ploeg van Hesterine de Reus speelt woensdag om 14:00 uur de eerste wedstrijd in de eerste kwalificatie ronde van de UEFA Women's Champions League. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax">Klik hier</a>



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 103

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn Maaike Timmerman, Eric van den Burg, Leonard Ornstein, Noor Rikkers, Frank Borm en Bas Kennis. Met hen hebben we het over de uitspraak van Richard H, over collega Mark Rutte, over de documentaire Rutte, over de gevaren van vapen en over de bijzondere tour van BLØF.





PSV
Crossing oceans to join Jong PSV, Marcus Younis is here! 🤝

De Australische vleugelaanvaller Marcus Younis komt over van Western Sydney Wanderers FC. De negentienjarige belofte heeft zijn handtekening gezet onder een contract van één jaar. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 23

Julia komt van een ver eiland en woont sinds kort in Het Muizenhuis, een groot gebouw vol muizenwoningen. Kleine muis Sam woont ook in het Muizenhuis en helpt zijn nieuwe buurmeisje. De avonturen die ze beleven in en rond Het Muizenhuis, zorgen ervoor dat Julia de mensen en gewoonten leert kennen.



DE BELLiNGA'S
“WERELDREiS” 🌍 - De Bellinga's [ OFFiCiAL MUSiC ViDEO]

Veel #BellingaFilm Kijk, Zing & Dans Plezier in NL & BE Bioscopen: DeBellinga's Pretpark Op Stelten Bioscoop Film Trailer : <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=ahEy-APcOn4&list=PL8F-O8OfidRcKIDIdSANKwHstcBJYBABw&index=17 ‘ "">Klik hier</a> HOLiDAY " ☀️ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=en-OupibAsw&list=PL8F-O8OfidRcKIDIdSANKwHstcBJYBABw&index=22 VIVA">Klik hier</a> (Olé Olé Olé)’ ☀️ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=o87jzv-2jM4&list=PL8F-O8OfidReGlnToif18oGjKn-RVq57-&index=201">Klik hier</a> “WELKOM BiJ DE SHOW” 💃 - Lucilla Bellinga [ OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jnqRRA5qfk8&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=20">Klik hier</a> BEETJE GEK... 🤪 - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vRLWRv4FJuI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=1 ABONNEER">Klik hier</a> GRATIS: ► <a target="_blank" href="http://FamilieVloggers.nl">Klik hier</a> or <a target="_blank" href="http://FamilyVloggers.com DE">Klik hier</a> BELLiNGA'S SHORTS <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCdGZMmaaeuXiTujE6ZZLzPw Luan">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LuanBellinga Lucilla">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LucillaBellinga Luxy">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://youtube.com/LuxyBellinga Lucius">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCrWdeJD9-k4MRZ8_oKXX6cQ https://www.instagram.com/fara_bellinga https://www.instagram.com/daniel_bellinga https://www.instagram.com/de_bellingas_kids_official/ https://www.instagram.com/luanbellinga_12 https://www.instagram.com/lucillabellinga_15 https://www.instagram.com/luxybellinga_18 https://www.instagram.com/luciusbellinga KERST">Klik hier</a> VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=UWEF_ZW5gIo&list=PL8F-O8OfidReGlnToif18oGjKn-RVq57-&index=32">Klik hier</a> “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dwUw9unvDLM&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=16 100K">Klik hier</a> & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=77Ml88_qodg&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=30">Klik hier</a> " 1000 ZONNESTRALEN " <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=qXMq3NKmjCs&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=29">Klik hier</a> " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7jXlaqTSIig&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=24">Klik hier</a> “IJSJES" - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iUojneKmWKw&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=15">Klik hier</a> “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=9p2jLLdYHKQ&list=PLuTRZZSx7-QARFODhSX3AaE_xUR8Xck1u&index=1 "">Klik hier</a> De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=OvdcGydXiDQ&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=15 Huis">Klik hier</a> Op Stelten Film: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=RU4dfGL9K_0 "HUiS">Klik hier</a> OP STELTEN" De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=u-lXEHtbevg&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=5">Klik hier</a> “FIËSTA” - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=HBB_1PJwB2c&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=2">Klik hier</a> “DANSEN” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dX2W1IY1OsY&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=10 “MODESHOW”">Klik hier</a> - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=q79YkMYUmWc&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=9">Klik hier</a> KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=1RjizzvHjr0&list=PL8F-O8OfidReKKBqzob-9jJGoXS83qq6W&index=26">Klik hier</a> MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=6-hlkG4sgKQ&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=8">Klik hier</a> HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iAw1LyuzEu8&list=PLuTRZZSx7-QCLtMVJkl6iDeJ7Oz586X5s&index=11 "HERRiE"">Klik hier</a> - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=YVsVQINBVRI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=9">Klik hier</a> SAMEN DE WERELD AAN <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=XcRrK3zmLFk&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=4">Klik hier</a> iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=nEpNInueDbc&list=PLRmV9fq8_3w7CPjNFOtt8JGgICpw8_Co4&index=10">Klik hier</a> PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vQPSDzlYO9o BEKIJK">Klik hier</a> HiER "LUCKY LUAN” (de serie) <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/playlist?list=PLuTRZZSx7-QBM6piYOIGdVj7amABRkxXF">Klik hier</a> COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=3ebrY1ydz7s&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=6 KADOOTJES">Klik hier</a> VAN SiNT - <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jhru3J-aNoA&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=6 DUiMPJE">Klik hier</a> OMHOOG <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7YUwIcMyjyI&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=4 1e">Klik hier</a> vlog: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=NYmqAznvnKQ De">Klik hier</a> Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara& Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons & kids voor later En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt.Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 247

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.