True
Kennis.TV - TV kijken via internet, de beste Kennis tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

27-09-2024
Estonia
Estonia: Afl. 1

Ari Luoma-aho van de kustwacht wordt uit bed gebeld na een SOS-melding van de veerboot MS Estonia. Hij gaat erheen, maar heeft geen idee van de rampspoed die hem te wachten staat. Voor de familieleden van de opvarenden breekt een angstige periode aan, waarbij ze lang in onwetendheid gelaten worden.







Ziggo Sport voetbal


Heracles Almelo
Heracles Almelo: De Keersmaecker: "Genoten van het team en de supporters" | Nabeschouwing #HERHEE

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> πŸ“² En de Heracles Almelo App



Heracles Almelo
Heracles Almelo: Mario Engels: "Het was gekkenhuis" | Nabeschouwing #HERHEE

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> πŸ“² En de Heracles Almelo App





Stand van Nederland
Stand van Nederland: Veel gemeentes willen minder blik langs de weg en voeren een streng parkeerbele

Veel gemeentes willen minder blik langs de weg en voeren een streng parkeerbeleid in. Dit terwijl de parkeerdruk alsmaar toeneemt. Kun je als werkende millennial de auto nog kwijt in de grote stad?















CafΓ© Kockelmann
Café Kockelmann: Afl. 4

Te gast zijn minister van Volksgezondheid Fleur Agema, Joost Eerdmans fractievoorzitter van JA21, journalist Sinan Can en oud-VVD-leider Ed Nijpels.



Waar doen ze het van?
Waar doen ze het van?: Afl. 4

In het leven van Dirk-Jan en Chantal speelt geld niet een heel grote rol. Toch is het hun doel om de omzet van 5000 naar 10.000 euro per maand brengen. Dat betekent dat ze meer workshops en retraites moeten organiseren. Het betekent ook dat de dagprijs voor de gasten op hun boerderij naar 11 euro gaat. Is men daar blij mee?



On Stage
On Stage: Afl. 3

Door wie wordt Froukje geïnspireerd? Wie brengt ze mee naar de studio? Froukje zingt samen met haar zus en vader, Antoon, soulzanger Jaïr Faria, Ploegendienst en Spinvis komen langs, Chibi Ichigo is van de partij én IJsland (rappers Abel en Sef).



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 30 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 27 september, 21:34 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Vandaag vliegen voor de laatste keer F-16's over Nederland. Te gast is oud-commandant der strijdkrachten en voormalig gevechtspiloot Dick Berlijn. * PVV-staatssecretaris Chris Jansen (Infrastructuur en Waterstaat) zei deze week nog steeds achter de uitspraak 'Minder Marokkanen' te staan. Hij heeft inmiddels, op aandringen van premier Schoof, alsnog afstand gedaan van zijn uitspraak. * Mexico klaagt Amerikaanse wapenindustrie aan. In het land woedt al twintig jaar een drugsoorlog. De honderdduizenden doden die daarbij vielen, kwamen vaak om door Amerikaanse wapens. * Zelensky ontmoet Biden en Trump. Oost-Europadeskundige Bob Deen is te gast.



Ten minste houdbaar tot
Ten minste houdbaar tot: Afl. 7

Mila en Job zijn het kleutergedrag van hun ouders meer dan zat en schakelen hulp in van een coach. Ondertussen overweegt Paul een tweede leg en trekt Anna in de aanleunflat van haar moeder, waar ze door een bemoeizuchtige buurvrouw gedwongen wordt Maja's positie in het bejaardenkoor over te nemen.





PSV
PSV: HISTORIE πŸ“Ί | Terug naar het tijdperk van trainer Ronald Koeman! πŸ”™

Tijdens de historische voorbeschouwing op Willem II - PSV gaan we terug naar het jaar 2006. β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m β–ΊTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) β–ΊFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



De Geknipte Gast
De Geknipte Gast: Afl. 4

Scenarioschrijver en acteur Martin van Waardenberg vertelt openhartig over zijn werk en leven. Het leven van Martin laat zich vertellen via een reeks van tragikomische verhalen en anekdotes. Hij kende een zeer onveilige jeugd, waarin hij en zijn alcoholistische en dominante vader Leo elkaar regelmatig de tent uitvochten, maar om wie hij ook verschrikkelijk hard kon lachen. Humor, drank en heibel: het bleek de rijke voedingsbodem voor zijn latere werk, waarin de geest van vader Leo altijd rondwaart. Toen Martin Van Waardenberg 24 jaar oud was, stapte zijn vader uit het leven.



Groeten vanaf de camping
Groeten vanaf de camping: De eigenaren van de mannencamping maken een wervende video terwijl er een

Om gasten te werven, zijn de eigenaren van de mannencamping een video aan het maken voor hun social media. Op de vrijwilligerscamping trekt een vaste gast zich terug voor een meditatiesessie. Stilte voor de storm want de camping wordt overgenomen door een muziekfestival. Terwijl de laatste techniek wordt verzorgd, is er een groot probleem op de wc's waar de campingbeheerders hun handen aan vuil moeten maken. Op de strandcamping helpt campingbeheerder Vick zijn vaste gasten om op de braderie te komen, terwijl Wim op de mannencamping zijn Duitse schlagers oefent.



Van Roosmalen op Reportage
Van Roosmalen op Reportage: Afl. 4

Marcel bezoekt de Vrouwenmars in Utrecht en hij onderzoekt waarom half Rheden tegen de komst van een McDonalds is.



2 voor 12
2 voor 12: Afl. 22

Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's twaalf vragen voorgeschoteld krijgen. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord dat uiteindelijk de oplossing is van de quiz.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 194

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Meldpunt!
Meldpunt: Afl. 22

Veel zorgverleners zijn zich niet bewust van de geschiedenis van hun cliënten. Bij ouderen met dementie kan dit tot extra uitdagingen leiden. Gelukkig is het mogelijk om personeel bij te scholen. En verder: na een vakantie krijgt de familie Lammers te horen dat hun vlucht is geannuleerd. EasyJet biedt hen twee opties: het geld terug of een alternatieve vlucht. Jeanine Janssen gaat deze zaak onderzoeken.



De rijles
De rijles: Afl. 15

Het rijbewijs: voor de één de ultieme droom, voor de ander een noodzakelijk kwaad. Maar wie wil autorijden moet eraan geloven. Een groep vaste rijinstructeurs met hun leerlingen wordt elke dag gevolgd. In de vele uren die ze in de auto met elkaar doorbrengen, delen ze lief en leed met elkaar.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 114

Culinair expert Alain bezoekt het Zeeuwse Nieuwdorp, waar de familie Boonman hun zwarte bessen oogst. Deze worden verwerkt tot cassis, jam, sap en bessenwijn. * Langs de Utrechtse waterlinie ligt het Fort Rijnauwen, waar het in de zomer gonst en zoemt van de insecten. Entomoloog John laat de bewoners van het fort de wilde bijen zien. * Met moderne en oude technieken restaureert de Vlaamse vakman Derek bronzen beelden en edelsmeedwerk. Zijn grootste opdracht is nu de restauratie van twee belangrijke 17-eeuwse Nederlandse beelden, die normaal gesproken op het dak van het Paleis op de Dam staan: het imposante Voorzichtigheid en het beeld Vrede.



Carrie op Vrijdag
Carrie op Vrijdag: Afl. 4

Muziekicoon Jan Keizer treedt voor het eerst sinds 5 jaar op met zijn muzikale kameraden van Ancora. * Met een spectaculaire vlucht boven Nederland is er afscheid genomen van de iconische F16-straaljagers die meer dan 45 jaar dienst hebben gedaan als gevechtsvliegtuigen voor defensie. F16-piloot Peter Tankink was vandaag bij het afscheid op vliegbasis Volkel. * En Carrie neemt de waan van de dag door met haar marktmannen.



LINDA.meiden
"IK BEN MILITAIR GEWORDEN, EN DAAR BEN IK TROTS OP" ● LINDA.meiden

Anna van Borre has spoken: ciao met dat judgen. πŸ‘‹ Want enkel en alleen in de modder liggen, schieten, en loodzware oefeningen doen bij Defensie? That ain’t true. In deze laatste aflevering van ‘Meiden Missie’ in samenwerking met Werken bij Defensie spreken we vier collega’s over de vooroordelen waar zij mee dealen én de mogelijkheden binnen hun carrière. Abonneer nu gratis op ons kanaal: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/lindameiden ---------- Op">Klik hier</a> de hoogte blijven van het laatste nieuws? Instagram : <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/linda_meiden/ Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://nl-nl.facebook.com/LINDA.MEIDEN/ Website">Klik hier</a> : <a target="_blank" href="https://www.lindameiden.nl">Klik hier</a> Meer zien? Download de LINDA.-app: <a target="_blank" href="https://apple.co/2IjIhT4">Klik hier</a> of abonneer je op LINDA: <a target="_blank" href="https://bit.ly/1Sb6aeE">Klik hier</a>



Feyenoord
Feyenoord: CITY TRIP #2: Visiting SS Rotterdam with HUGO BUENO πŸš’

In deze tweede aflevering van de serie City Trip zetten we koers naar een icoon van de stad: het SS Rotterdam. Een fraaie spot voor een nadere kennismaking met Hugo Bueno, de Spaanse vleugelverdediger die afgelopen zomer neerstreek bij Feyenoord. Benieuwd naar het gesprek tussen Mascha en Hugo? Check snel de video! ABONNEER ▢️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer πŸ›">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ πŸ”΄">Klik hier</a> βšͺ️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▢️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▢️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▢️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▢️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 271

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 37

In het cultuurmagazine Route C deze keer: Een tentoonstelling over 150 jaar Maliebaanstation en al zijn verhalen.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Virginia verheugt zich erop om met haar date Willem, haar verjaardag te vieren. Maar als Willem zijn echte mening deelt met het thuisfront, dan is die niet mals. Dicardo mag in zijn handjes knijpen met een zorgzame Teressa.



NOS Gesprek minister-president
NOS Gesprek minister-president: Afl. 4

Gesprek met de minister-president over actuele ontwikkelingen in de politiek. Het interviewteam bestaat uit Xander van der Wulp, Arjan Noorlander en Mariëlle Tweebeeke.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4669

Zo'n beetje de halve wereldbevolking maakt het iedere maand mee: ongesteld zijn. Of, met een moeilijker woord: menstruatie. Maar wat is het nou precies? Nizar praat erover met meiden die het meemaken. Tirsa leert van gynaecoloog Lennie van Hanegem over pijn, bloed en emoties. De bezorgde ouders schrikken zich suf als ze te maken krijgen met een ongestelde dochter.



PSV
PSV: Peter Bosz: 'Het begint allemaal met hard werken'

De voorbeschouwing op Willem II - PSV. β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m β–ΊTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) β–ΊFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 232

Voetbalsupporters willen minder politie-inzet bij wedstrijden in het betaald voetbal * Moeten medisch specialisten in loondienst? * F-16's tijgen voor de laatste keer op voor een ereronde over Nederland





MasterChef AustraliΓ«
MasterChef Australië

Acht van de tien eerder geëlimineerde deelnemers keren terug voor een tweede kans in de competitie. Ze krijgen 75 minuten de tijd om een ​​gerecht te bereiden met een toegewezen kruid uit de tuin.



Waku Waku
Waku Waku: Afl. 5

Deze week met Duncan Tromp, Dzifa Kusenuh, Rick Paul van Mulligen en Anna Drijver.





NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 194

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 195

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: Martens: 'Verschil wordt gemaakt op mentaal vlak' | Voorbeschouwing AZ - FC Utrecht

Bekijk hier de voorbeschouwing op het duel met FC Utrecht van komende zondag. βœ… Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=aztv ✍">Klik hier</a> Volg AZ ook via: πŸ“² Facebook | <a target="_blank" href="http://www.facebook.com/azalkmaar πŸ“²">Klik hier</a> Twitter | <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/azalkmaar πŸ“²">Klik hier</a> Instagram | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaar πŸ“²">Klik hier</a> TikTok | <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@azalkmaar πŸ“²">Klik hier</a> AZ Vrouwen | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaarv">Klik hier</a>



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 195 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 27 september, 17:45 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Brugklas
Brugklas: Afl. 20

Ramses is zijn telefoon een week kwijt wanneer hij foto's maakt van het digibord. Hij vindt het maar ouderwets dat het niet mag. Hij protesteert op een wel heel bijzondere manier, waardoor de docent moet huilen.



Gio
Gio: ZO KOMT ONZE BABY JACK ERUIT TE ZIEN! EINDELIJK HET GEZICHTJE!πŸ‘ΆπŸΌ

Check hier de BOL 7 daagse: <a target="_blank" href="https://www.bol.com/nl/nl/cmp/Bol-7-daagse-sept/1984/ Deze">Klik hier</a> video bevat een betaalde samenwerking! ♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: GOEDKOPE ZOOI UIT NEDERLANDSE SPEELGOEDWINKELS TESTEN!

In speelgoedwinkels zijn er een heleboel verschillende spulletjes die je kunt vinden voor een klein prijsje. Dat is dan wel leuk en aardig, maar is het echt geweldig spul? Of is het weggegooid geld? Kom je ook naar Gameforce? Een mega leuk game-evenement voor de hele familie. 🌟 Haal je tickets hier: 🌟 <a target="_blank" href="https://nl.gameforce.gg">Klik hier</a> Ik ben er zondag 6 oktober bij. Je kunt mij tussen 15:00 en 16:00 zien op de mainstage. Ik ga live gamen. Misschien beantwoord ik wel jouw vraag! *deze uiting is in betaalde samenwerking met Gameforce π˜½π™€π™Žπ™π™€π™‡ π™’π™žπ™Ÿπ™£ π™—π™€π™šπ™  π™ˆπ™„π™‡π˜Ό π™šπ™£ π™™π™š π™ˆπ˜Όπ™‚π™„π™Žπ˜Ύπ™ƒπ™€ π˜Ώπ™π™Šπ™ˆπ™€π™‰π™‘π˜Όπ™‰π™‚π™€π™ ➭ <a target="_blank" href="https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1358498&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fnl%2Fp%2Fmila-en-de-magische-dromenvanger%2F9300000168513624%2F&name=Mila%20en%20de%20magische%20dromenvanger%20(limited%20glow ↑">Klik hier</a> ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ π™€π™«π™šπ™§ π™π™šπ™© π™—π™€π™šπ™  » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » Het boek is NU beschikbaar ⋆ Snapchat: meisje.djamila ⋆ TikTok: DjamilaLy ⋆ Insta: @MeisjeDjamila * <a target="_blank" href="http://www.djamilaonline.nl ➭">Klik hier</a> Iedere π™‘π™π™„π™…π˜Ώπ˜Όπ™‚, π™’π™Šπ™€π™‰π™Žπ˜Ώπ˜Όπ™‚ en π™•π™Šπ™‰π˜Ώπ˜Όπ™‚ een nieuwe video op mijn kanaal π™™π™žπ™¨π™˜π™‘π™–π™žπ™’π™šπ™§ Deze video bevat een betaalde samenwerking met Gameforce. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check <a target="_blank" href="https://desocialcode.nl">Klik hier</a> voor meer info.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 125

Oos Kesbeke, beter bekend als de Augurkenkoning, doet mee aan Stoptober, de actiemaand om te stoppen met roken. * Hoe zag het leven in de 16e en 17e eeuw eruit? Vooral schilderijen geven ons daar een beeld van. Maar hoe betrouwbaar is dat beeld? Jörgen Tjon onderzoekt dit in het nieuwe programma Hollandse Meesters Herzien. * In het kader van De Week tegen Eenzaamheid vond het jaarlijkse festival Oma's Soep plaats. Max Kranendijk, Martijn Canters, Oma Boema en Roos Post vertellen waarom het belangrijk is om aandacht te vragen voor eenzame ouderen. * Leo Alkemade treedt op met een lied over zijn liefde voor wielrennen.



FORMULA 1
FORMULA 1: 10 Times F1 Drivers Proved They Aren’t Human!

Here are 10 unforgettable moments in F1 history where drivers have provided magical performances against all odds including the likes of Michael Schumacher, Lewis Hamilton, Sebastian Vettel and so many more! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>





NOS Journaal in Makkelijke Taal
NOS Journaal in Makkelijke Taal: Afl. 15

Journaal in makkelijke taal met extra uitleg en in een rustig tempo. Met het laatste nieuws en het weer.



MAX Ouderenjournaal
MAX Ouderenjournaal: Afl. 2

Een student in huis nemen, is voor sommigen het recept tegen eenzame avonden alleen thuis. Maan vindt het wel een fijn idee om op 18-jarige leeftijd niet helemaal alleen te wonen in een nieuwe grote stad. En het huis van hospita Theresa leeft weer.



vThorben
vThorben: Ik Stond 3e Van NEDERLAND Met KENJI!

Bedankt voor het kijken naar Ik Stond 3e Van NEDERLAND Met KENJI! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 57

Op Schiphol ontmoetten ze elkaar toevallig, het gezin van Deborah Rog en dat van Ton. Het werd een vriendschap voor het leven. Nu Ton er niet meer is, is het verlies om de vriendschap groot, maar ze is ook dankbaar voor dat wat er was. Margriet staat samen met haar dochter Demi bij het graf van haar vader en opa. Hij vluchtte uit Hongarije naar Nederland. Ook nu hij al jaren overleden is, hebben ze met elkaar nog steeds een typisch Hongaars ritueel. In Sint Nicolaasga staan Jetske en Hein bij het graf van hun broer Wouter. Altijd zijn ze met zijn drieën. Als Wouter ziek wordt, wordt hun band nog hechter.



OnneDi
OnneDi: VAST in een PIJPLEIDING ONDER ZEE?! Het Paria Incident | MISDAAD & MYSTERIE

*Bevat reclame voor Sellpy en Podimo. | SHOP MIJN TWEEDEHANDS KLEDING HIER: <a target="_blank" href="https://tinyurl.com/2swpcekw Gebruik">Klik hier</a> de kortingscode “dionne15” voor 15% korting op je aankoop! Luister 30 dagen GRATIS naar ons op PODIMO! Ga naar: <a target="_blank" href="http://www.podimo.nl/moordcast">Klik hier</a> KIJKWIJZER: 12 jaar - Angst - Grof taalgebruik VOLG MIJ VIA SOCIAL MEDIA β–» INSTAGRAM - <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/Onnedi β–»">Klik hier</a> TIKTOK - @OnneDi β–» FACEBOOK - <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/pages/Onnedi... β–»">Klik hier</a> E-MAIL ADVERTEREN EN MANAGEMENT ZAKELIJK - bente@amillionfaces.nl



VPRO Vrije Geluiden Sessies
VPRO Vrije Geluiden Sessies: Afl. 3

Trompettist Eric Vloeimans speelt samen met pianist Egbert Derix in Bij Andreas in Naarden. De twee kennen elkaar door en door en het duo wordt binnen de hedendaagse, Nederlandse jazzscene tot de absolute top gerekend.





Coop Troop
Coop Troop: Afl. 32

De boer is de hele dag weg naar de jaarlijkse agrariërsdag en dat betekent feest op de boerderij voor alle dieren in de stad! Maar eerst moet Bertha bevrijd worden uit het kattenluikje van Prins.





Feyenoord
PREVIEW πŸ“Š | N.E.C. - Feyenoord | Eredivisie 2024-2025 #6

Op naar Nijmegen! In onze wekelijkse Preview kijken we vooruit naar het duel in speelronde 7 van de Eredivisie. #necfey ABONNEER ▢️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer πŸ›">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ πŸ”΄">Klik hier</a> βšͺ️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▢️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▢️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▢️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▢️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>







Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn Saskia Belleman, Lammert de Bruin, Eddy Terstall, Simon Keizer, Tom Coronel en Amber Brantsen. Met hen hebben we het over de Erasmus-schietpartij, de moord op John F. Kennedy, de uitreiking van de Gouden Kalveren, de toekomstplannen van Simon en het tiende seizoen van Max Verstappen.



Zentijd
Zentijd: Afl. 25

Vipassana is een klassieke boeddhistische meditatievorm om meer zelfinzicht te ontwikkelen. Veel boeddhisten doen deze meditatie soms dagenlang achter elkaar om totale innerlijke stilte te bereiken, maar in deze les houden we het iets korter. Je gaat diep ontspannen en oordeelt niet over je gedachten. Dat is best lastig, maar Zentijd-docent Djilani praat je erdoorheen.







Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 70

Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. Zelf zingt ze graag liedjes, knutselt ze, speelt ze spellen en is ze heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Er komen gasten langs die vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 40

Sam en Julia vinden een oude knuffel in hun geheime schuilplek en gaan op zoek naar de eigenaar. Wie van de bewoners is toen 'ie jong was zijn knuffel kwijtgeraakt?



Kwebbelkop
Kwebbelkop: Moving In Together With My BEST FRIEND In Minecraft! (Doodle Town w/ Jelly)

Moving In Together With My BEST FRIEND In Minecraft! (Doodle Town w/ Jelly) Check out my best friend: Jelly: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=VIyl-FoIt3s">Klik hier</a>



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 270

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 194

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Ziggo Sport voetbal
Ajax - Besiktas

Van dit programma is geen informatie beschikbaar