True
Kennis.TV - TV kijken via internet, de beste Kennis tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

04-10-2024


Estonia
Estonia: Afl. 2

De onderzoekscommissie, bestaande uit Estlanders, Zweden en Finnen, komt voor het eerst bijeen. De meningen verschillen nogal over de richting die het onderzoek uit moet gaan en de manier waarop er gecommuniceerd moet worden met de buitenwereld. De nabestaanden worstelen met hun verdriet en het gebrek aan informatie. Priester Mikaela raadt ze aan zich te verenigen.







Stand van Nederland
Stand van Nederland: Millennials pushen zich steeds meer tot uitersten, denk aan triatlons, marathon

Millennials pushen zich steeds meer tot uitersten, denk aan triatlons, marathons en extreme hindernisbanen. Waarom mat deze generatie zichzelf zo af en wordt daar diep voor in de buidel getast?























Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 278 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 4 oktober, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Cafรฉ Kockelmann
Café Kockelmann: Afl. 5

Oppositieleider Frans Timmermans over het kabinetsbeleid. * Verslaggevers Annemieke Schakelaar (Omroep Gelderland) en Wilma Borgman (NOS) volgen Minister Marjolein Faber al jaren. * Erik van Muiswinkel komt praten over Het Simplisties Verbond van Kees van Kooten en Wim de Bie wat dit jaar vijftig jaar bestaat. * 'Afspraak is afspraak' lijkt het nieuwe motto van regeringspartij BBB. Oprichter en Kamerlid Henk Vermeer vertelt waarom.



Kwebbelkop
Kwebbelkop: What Should Our Comment Wall Showcase? ๐Ÿค”๐Ÿ’ฌ

Let me know what you want to see on the comment wall! #CommentWallIdeas #MinecraftJourney



PSV
HISTORIE ๐Ÿ“บ | Een terugblik op PSV - Sparta Rotterdam tijdens het coronajaar! ๐Ÿ”™

Tijdens de historische voorbeschouwing op PSV - Sparta Rotterdam gaan we terug naar een seizoen zonder publiek, 2020. โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m โ–บTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) โ–บFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



Waar doen ze het van?
Waar doen ze het van?: Afl. 5

Maikel en Wienanda Elisabeth gaan vandaag naar de rechtbank. Het is namelijk aan de rechter om te besluiten of zij uit het bewind mogen en hun eigen financiën mogen beheren nu ze al zes jaar schuldenvrij zijn. De verwachtingen zijn hoog gespannen. Gaat het lukken?



Ziggo Sport voetbal
Napoli - Como

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



On Stage
On Stage: Afl. 4

Hoofdgast Joep Beving neemt mee naar TivoliVredenburg: Lisa Morgenstern, Cello Octet, Nisrine Mbarki, Karima El Fillall en Ludowic.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 35 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 4 oktober, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Vertrek uit Beiroet. Een defensievliegtuig haalt vandaag Nederlandse burgers op uit Libanon. We spreken verslaggever Zainab Hammoud over de ontwikkelingen in het Midden-Oosten. Met Iran-kenner Peyman Jafari analyseren we de toespraak van de hoogste leider van Iran, ayatollah Khamene. * Vier maanden geen trein in Zeeland. Door een proef met een nieuw spoorbeveiligingssysteem, dat landelijk ingevoerd wordt, rijden er in 2029 vier maanden lang geen treinen tussen Vlissingen en Goes. * Overzichtstentoonstelling Paul Huf. Honderd jaar na zijn geboorte komt Fotomuseum Foam in Amsterdam met een overzichtstentoonstelling van fotograaf Paul Huf.



Ten minste houdbaar tot
Ten minste houdbaar tot: Afl. 8

De kogel is eindelijk door de kerk, Paul en Anna gaan scheiden. Totdat een bijna-doodervaring hen van gedachten doet veranderen. Ondertussen trekken Mila en Job hun eigen plan.



De Geknipte Gast
De Geknipte Gast: Afl. 5

Landelijk geniet zij bekendheid als Merel in de serie Oogappels, maar actrice Malou Gorter viert al jaren successen in het theater, films en series. Het afgelopen jaar schitterde zij in de bekroonde serie De Joodse Raad. In oktober gaat Malou weer het theater in met het stuk Branden. Al op jonge leeftijd wist Malou dat ze het podium op wilde. Ze vond hierin de ideale uitlaatklep voor de ongrijpbare gevoelens over de dood van haar vader, die overleed toen zij zeven jaar oud was.



Groeten vanaf de camping
Groeten vanaf de camping: Waar de ene camping wordt omgetoverd tot feestlocatie lijkt de feestavond

Campingeigenaren Peter en Wim zijn druk bezig met het dak te repareren. Naast de feestzaal wordt ook Wims kapsel onder handen genomen. Op de strandcamping arriveren vaste gasten met de veerboot. Ze worden opgehaald door campingbeheerder Vick en hij zorgt ervoor dat de bagage bij de tent wordt afgeleverd. Op de vrijwilligerscamping maakt iedereen zich klaar voor de feestavond, maar valt deze letterlijk in het water?



Van Roosmalen op Reportage
Van Roosmalen op Reportage: Afl. 5

Marcel bezoekt een kubuswoning in Rotterdam en het Boekenbal in de Stadsschouwburg van Amsterdam.



2 voor 12
2 voor 12: Afl. 23

Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's twaalf vragen voorgeschoteld krijgen. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord dat uiteindelijk de oplossing is van de quiz.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 199

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Meldpunt!
Meldpunt: Afl. 23

De vaste bewoners van recreatieparken Primo en Secundo in Drenthe zitten met hun handen in het haar. Hoewel ze al jarenlang eigenaar zijn van hun huisjes én de grond eronder, wil de gemeente hen nu laten vertrekken om de recreatieve bestemming van het park te behouden. En Elles de Bruin praat met Timon Dijkman over het schrappen van een restaurant in een verpleeghuis.



First dates
First Dates: Afl. 37

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 119

Op een terp in het Groningse Holwierde ligt de historische boerderij van Nicole, Steffen en hun dochters. Binnen zijn de 15-eeuwse steunbalken nog zichtbaar en slapen de dochters in de 19e-eeuwse bedstedes. Buiten lopen de paarden en de alpaca's. * Chef-kok Sharon maakt een linzensalade met geitenkaas en een aardappelgerecht met gebakken paddenstoelen. * In eigen tuin op safari? Dicht bij huis kun je een verrassende jungle vol dieren vinden. Kleine dieren die onmisbaar voor een gezonde bodem zijn. Tijdens de bodemdierendagen kan je meedoen met het tellen van de Tiny Ten, de tien groepen dieren die je met het blote oog kan zien.



Carrie op Vrijdag
Carrie op Vrijdag: Afl. 5

Zangeres Jennie Lena speelt Prince! * De tante van Carrie, Karla ten Napel, is drager van een erfelijk gen waardoor ze een onbehandelbare hartspierziekte heeft. Haar enige redding was een donorhart. * Nederlands bekendste oorlogsfotograaf Eddy van Wessel fotografeert de oorlog in Oekraïne. Zijn indringende werk is te zien in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. * Voor het eerst staat een wedstrijd in het Nederlands betaald voetbal mannen onder leiding van een vrouw. En het is de Week van de Scheidsrechter. Carrie zet een aantal scheidsrechters in het zonnetje, waaronder Coen van Bunge, Nederlands recordhouder interlands fluiten.



PSV
PSV: Peter Bosz: 'Ryan heeft tegen Sporting zijn volledige potentie laten zien' โœจ

De voorbeschouwing op PSV - Sparta Rotterdam. โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m โ–บTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) โ–บFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 278

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 38

In het cultuurmagazine Route C deze keer: Een wandkleed maken in Maarssen.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Wil Veroni niet te hard van stapel lopen? Stephan is nog niet helemaal hét, maar wil en kan dat wel worden! Zoiets als dit is wat Bart ook graag wil, maar nog nooit heeft gevonden. En Bart woont zo te horen ook al heel lang alleen...



NOS Gesprek minister-president
NOS Gesprek minister-president: Afl. 5

Gesprek met de minister-president over actuele ontwikkelingen in de politiek. Het interviewteam bestaat uit Xander van der Wulp, Arjan Noorlander en Mariëlle Tweebeeke.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4711

Nick Liefhebber is illustrator en ontwerper. Hij maakt zeefdrukken, met heel veel kleur. Je kunt zeefdrukken op papier, maar bijvoorbeeld ook op stof, zoals op T-shirts. Hoe werkt die techniek? Pascal bezoekt Nick in zijn werkruimte en hij ziet stap voor stap een zeefdruk ontstaan. Ard en Fjodor besluiten ook een zeefdruk te maken.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 238

Dreigend tekort aan antibiotica * Hoe het een jaar na aanslag Hamas in Israël steeds gebruikelijker wordt om over trauma te praten





OnneDi
OnneDi: De 15-jarige Martha Moxley: Een Schokkende Vondst op Halloween Ochtend | MISDAAD & MYSTERIE

*affiliate samenwerking | ACTIE! Luister 60 dagen GRATIS naar ons op PODIMO! Ga naar: <a target="_blank" href="http://www.podimo.nl/ooggetuigen KIJKWIJZER:">Klik hier</a> 12 jaar - Angst - Grof taalgebruik VOLG MIJ VIA SOCIAL MEDIA โ–ป INSTAGRAM - <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/Onnedi โ–ป">Klik hier</a> TIKTOK - @OnneDi โ–ป FACEBOOK - <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/pages/Onnedi... โ–ป">Klik hier</a> E-MAIL ADVERTEREN EN MANAGEMENT ZAKELIJK - bente@amillionfaces.nl



MasterChef Australiรซ
MasterChef Australië

De eliminatie is een plantaardige uitdaging, waarbij de koks een bekend vleesgerecht maken met uitsluitend plantaardige ingrediënten. Het moet zowel de smaak als textuur van vlees hebben. Na deze avond zal een van hen de competitie verlaten, waardoor de top 10 bekend is.



Waku Waku
Waku Waku: Afl. 10

Deze week met Roxanne Kwant, Dennis Weening, Anne-Mar Zwart en Joel Muaka (Ta Joela).



PSV
PSV: Created in Eindhoven ๐Ÿงฑ #CreatingStarsTogether

โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m โ–บTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) โ–บFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>





NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 199

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Geopolitieke Wereldtheater

In dit gesprek praat Shohreh met Jeroen Pols over de huidige staat van de wereld, de geopolitieke propaganda, en de steeds heviger wordende poppenkast die ons dagelijks omringt. Het lijkt alsof alles wordt ingezet om mensen af te leiden, terwijl de globalistische agendapunten in rap tempo worden doorgevoerd. Mensen worden beziggehouden en kijken ondertussen de andere kant op. Maar wat is nu eigenlijk correct en wat niet? Moet je altijd één kant kiezen, en wie heeft gelijk? Deze en vele andere onderwerpen komen aan bod in dit boeiende gesprek. We wensen je veel kijkplezier met dit interessante en prikkelende gesprek! --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/maandelijks-doneren/ Wil">Klik hier</a> je meer video's bekijken en op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Ga dan naar: <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/videos/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



FORMULA 1
FORMULA 1: How McLaren’s Goodwill Led To Red Bull's Modern Domination | Chain Reaction Episode 1

In the first episode of this series, we look at how a decision that Martin Whitmarsh made in the winter of 2008/09 started a chain reaction which has led to Honda’s incredible modern day domination with Red Bull. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 200

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.





Brugklas
Brugklas: Afl. 25

Yuna baalt dat er een roddel rondgaat over haar moeder en meneer Folmers. Of is het waar wat iedereen zegt?



Gio
Gio: DE EERSTE GROTE MEUBELS & AFSCHEID VAN DE BUURVROUW!๐Ÿ‘ถ๐Ÿผ

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: ECHTE MAGISCHE SLlJM KOEKENPAN TESTEN! || Fan Friday

We gaan samen pannenkoeken bakken met dit gekke apparaat. Je zult wel denken "huh, echt waar?"... JA! Deze pan werkt namelijk en zorgt voor een super leuke verrassing aan het eind. ๐˜ฝ๐™€๐™Ž๐™๐™€๐™‡ ๐™ข๐™ž๐™Ÿ๐™ฃ ๐™—๐™ค๐™š๐™  ๐™ˆ๐™„๐™‡๐˜ผ ๐™š๐™ฃ ๐™™๐™š ๐™ˆ๐˜ผ๐™‚๐™„๐™Ž๐˜พ๐™ƒ๐™€ ๐˜ฟ๐™๐™Š๐™ˆ๐™€๐™‰๐™‘๐˜ผ๐™‰๐™‚๐™€๐™ โžญ <a target="_blank" href="https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1358498&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fnl%2Fp%2Fmila-en-de-magische-dromenvanger%2F9300000168513624%2F&name=Mila%20en%20de%20magische%20dromenvanger%20(limited%20glow ↑">Klik hier</a> ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ๐™ค๐™ซ๐™š๐™ง ๐™๐™š๐™ฉ ๐™—๐™ค๐™š๐™  » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » Het boek is NU beschikbaar โ‹† Snapchat: meisje.djamila โ‹† TikTok: DjamilaLy โ‹† Insta: @MeisjeDjamila * <a target="_blank" href="http://www.djamilaonline.nl โžญ">Klik hier</a> Iedere ๐™‘๐™๐™„๐™…๐˜ฟ๐˜ผ๐™‚, ๐™’๐™Š๐™€๐™‰๐™Ž๐˜ฟ๐˜ผ๐™‚ en ๐™•๐™Š๐™‰๐˜ฟ๐˜ผ๐™‚ een nieuwe video op mijn kanaal ๐™™๐™ž๐™จ๐™˜๐™ก๐™–๐™ž๐™ข๐™š๐™ง Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check <a target="_blank" href="https://desocialcode.nl">Klik hier</a> voor meer info.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 130

Francis van Broekhuizen is te zien in de familieopera Piratenkoningin. Ze vertelt erover samen met regisseur Daniël van Klaveren. * Kees Kist en Foppe de Haan doen mee aan het landelijke Walking Footballtoernooi. Het doel van het toernooi? Eenzaamheid onder de ouderen tegengaan. * Suzanne Laszlo is directeur van Unicef en net terug uit Soedan, waar het alles behalve veilig is door meerdere conflicten in het land. * Robèrt van Beckhoven maakt een bijzonder gebakje in onze keuken voor Francis van Boekuizen. * Wat is de succesformule van het programma Vroege Vogels? We bespreken het met de presentator van het programma, Menno Bentveld.







NOS Journaal in Makkelijke Taal
NOS Journaal in Makkelijke Taal: Afl. 20

Journaal in makkelijke taal met extra uitleg en in een rustig tempo. Met het laatste nieuws en het weer.



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 99

Hij heeft zijn tweelingbroer nooit gekend, maar toch mist Jasper zijn broer Bas. Als baby's groeiden ze samen op, maar door ziekte overleed zijn broertje op eenjarige leeftijd. * Levy, de zoon van Vera en Mario Walzberg was levenslustig, een sfeermaker en altijd in de weer. Maar wanneer hij ziek wordt, trekt hij zich terug en wil weinig praten over hoe hij zich voelt. Een worsteling voor Vera en Mario. Met alle liefde zorgen ze voor hem totdat hij overlijdt. * Als puber verliest Britt Langevoort haar moeder, Christien, die overleed toen ze 47 jaar was. Een moeder die hield van humor en het gezellig maakte in huis.



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: HERFST | Kinderliedjes | Liedjes voor Peuters en Kleuters | In het Bos |

#shorts in het bos van het kinderliedje: Herfst. Wat gebeurt er in herfst? De blaadjes vallen van de bomen, er zijn paddestoelen en kastanjes. De egels doen een winterslaap, in bomen klimmen, in een plas stampen… Wat doe jij in de herfst? Kijk de volledige clip: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=hvN2Y0QwzZM Kijkwijzer:">Klik hier</a> AL TEKST van HERFST De blaadjes van de bomen Vliegen in het rond De druppels van de regen Vallen op de grond Maar ik ga naar buiten Ik heb een regenjas En ik stamp lekker Met mijn laarzen in een plas Laat de herfst maar komen Het is mooi in het bos Kijk die paddenstoelen Kastanjes en het mos Ik ga naar buiten Ik heb een regenjas Ik stamp lekker Met mijn laarzen in een plas Nou nou, poeh poeh Tsjongejonge, koud en nat! Nou nou, poeh poeh Het is herfst, hoe vind je dat nou! De egel eet alvast Zijn buikje vol Hij blijft de hele winter In zijn hol Maar ik ga naar buiten Ik heb een regenjas Ik stamp lekker Met mijn laarzen in een plas De spin weeft zijn web Bij ons in het huis Met dit weer Blijft hij liever thuis Maar ik ga naar buiten Ik heb een regenjas Ik stamp lekker Met mijn laarzen in een plas Nou nou, poeh poeh Tsjongejonge, koud en nat! Nou nou, poeh poeh Het is herfst, hoe vind je dat! Nou nou, poeh poeh Tsjongejonge, oh wat nat!! Nou nou, poeh poeh Het is herfst, wat fijn is dat nou! Wat fijn is dat nou! Wat fijn is dat nou! Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: <a target="_blank" href="http://www.minidisco.nl FACEBOOK:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://bit.ly/Facebook-Minidisco-Nederland INSTAGRAM:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://bit.ly/Instagram-Minidisco-Nederland TWITTER:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://bit.ly/Twitter-Minidisco-Nederland YOUTUBE:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://bit.ly/YouTube-Minidisco-Nederland SPOTIFY:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://bit.ly/Spotify-Minidisco-Nederland @MinidiscoKidsSongs">Klik hier</a> @MinidiscoKinderliedjes



OnneDi
OnneDi: De 15-jarige Martha Moxley: Een Schokkende Vondst op Halloween Ochtend | MISDAAD & MYSTERIE

*affiliate samenwerking | ACTIE! Luister 60 dagen GRATIS naar ons op PODIMO! Ga naar: <a target="_blank" href="http://www.podimo.nl/ooggetuigen KIJKWIJZER:">Klik hier</a> 12 jaar - Angst - Grof taalgebruik VOLG MIJ VIA SOCIAL MEDIA โ–ป INSTAGRAM - <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/Onnedi โ–ป">Klik hier</a> TIKTOK - @OnneDi โ–ป FACEBOOK - <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/pages/Onnedi... โ–ป">Klik hier</a> E-MAIL ADVERTEREN EN MANAGEMENT ZAKELIJK - bente@amillionfaces.nl



Wil & Tien
Vunzige volgers & adviezen aan ons jongere zelf | S4E2 | Bakkie met Wil & Tien Podcast

♥ Pak je bakkie er maar bij want we hebben een heerlijke nieuwe rubriek voor je: Vunzige Volgers. We zijn weer heel wat woorden wijzer en hebben in onze broek geplast van het lachen. Daarnaast kijken we terug in de tijd en praten we over adviezen aan ons jongere zelf. ♥ MEER WIL & TIEN Website: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2Ucu0gb Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/wilvantien">Klik hier</a> & <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/tienvanwil ♥">Klik hier</a> 55 heerlijke, foolproof recepten voor het hele gezin? Bestel DE KEUKEN VAN WIL: <a target="_blank" href="https://wilentien.nl/collections/frontpage/products/de-keuken-van-wil-e-book ♥">Klik hier</a> Bestel ons nieuwe boek BLIJ DAT IK JOU HEB: <a target="_blank" href="https://wilentien.nl/collections/frontpage/products/pre-order-blij-dat-ik-jou-heb ♥">Klik hier</a> Koop ons boek 12 MAANDEN ZWANGER: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2OsM28G ♥">Klik hier</a> Hoi! Wij zijn Willemijn en Martine, al vijftien jaar beste vriendinnen uit Groningen. Via social media en onze podcast delen we van alles wat ons in het dagelijks leven bezighoudt. Van moederschap en persoonlijke ontwikkeling tot fashion, beauty en food. Volg ons op Instagram (@tienvanwil & @wilvantien) voor dagelijkse inspiratie en een inkijkje in ons leven.



FORMULA 1
FORMULA 1: One Minute Of George Russell Being Called A Model ๐Ÿ“ธ๐Ÿ˜…

Here is a small excerpt from when George Russell and Alex Albon took on the Compliment Challenge! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



VPRO Vrije Geluiden Sessies
VPRO Vrije Geluiden Sessies: Afl. 4

De Turks-Nederlandse band Altin Gün speelt in het EYE Filmmuseum een aantal nummers van hun album Yol. Bassist Jasper Verhulst startte de band in 2016 uit fascinatie voor Turkse psychedelische folkrock. Hij luisterde onder andere naar platen van zangeres Selda Bagcan.



Heracles Almelo
Heracles Almelo: Van de Looi: "Wij moeten een vervelende tegenstander worden" | Voorbeschouwing #GAE

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ En de Heracles Almelo App





AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: Martens: 'Snel weer optimaal zijn voor zondagavond' | Voorbeschouwing Fortuna Sittard -

Bekijk hier de voorbeschouwing met Maarten Martens op het duel met Fortuna Sittard van zondag 6 oktober 2024. โœ… Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=aztv โœ">Klik hier</a> Volg AZ ook via: ๐Ÿ“ฒ Facebook | <a target="_blank" href="http://www.facebook.com/azalkmaar ๐Ÿ“ฒ">Klik hier</a> Twitter | <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/azalkmaar ๐Ÿ“ฒ">Klik hier</a> Instagram | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaar ๐Ÿ“ฒ">Klik hier</a> TikTok | <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@azalkmaar ๐Ÿ“ฒ">Klik hier</a> AZ Vrouwen | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaarv">Klik hier</a>



Coop Troop
Coop Troop: Afl. 37

Egel Elvis heeft zijn koptelefoon in de rivier laten vallen en de Cop Troop schiet te hulp. Op Clive na, want die gaat meedoen aan de schoonheidswedstrijd voor varkens op de boerenbraderie. Althans, dat was het plan. Tot de Coopkar bijna de brug afkukelt en Clive al zijn gewicht in de waagschaal legt. Of is het de weegschaal...?



Feyenoord
CRAZY NIGHT IN CATALUNYA ๐Ÿคฉ | #UCL STORIES | Girona FC - Feyenoord

Op een knotsgekke avond in Catalonië boekte Feyenoord een knappe uitzege in de Champions League op Girona FC. In deze nieuwe STORIES-video beleef je de trip van binnenuit! ABONNEER โ–ถ๏ธ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer ๐Ÿ›">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ ๐Ÿ”ด">Klik hier</a> โšช๏ธโšซ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: โ–ถ๏ธ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



Nationale Voorleeslunch
Nationale Voorleeslunch: Afl. 1

Wim Daniëls heeft het Nationale Voorleeslunchverhaal gebaseerd op zijn tante Greet. Ze was een harde tante, iemand bij wie je niet moest aankomen met pijntjes of andersoortige klachten en iemand die ook geen blad voor de mond nam.





MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 125

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Kwebbelkop
Kwebbelkop: I'm Back: Refreshed and Ready to Create! ๐ŸŽ‰

After a 2-year break, I am back to creating videos again! Thank you for staying and stay tuned for more! #BackToCreating #ExcitedToShare







Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Afl. 25

Te gast zijn Matyas Bitenbinder, Iris Hond, Arjan Snijders, Kim Putters en Max Moszkowicz. Met hen hebben we het over hoe we kunnen leren van dieren, de tour van Iris: Dust Awakened by Dawn, 50 jaar de lokale omroep, werkgelegenheid in landbouw en waterbeheer en de familiegeschiedenis van Max Moszkowicz.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 105

Het is dierendag. Bioloog Matyas komt langs met een bidsprinkhaan, hij vertelt er alles over. Samson&Marie zijn te gast en zingen de Samsonrock en hoe maak je nou die overheerlijke soepslangen?



Molmans
Molmans: Afl. 28

Volg de ondergrondse avonturen van een charmante, optimistische jonge mol, Molmans. Als de bewaarder van het Mystieke Handboek der Magie, Manny, begint Molmans altijd aan komische, maffe, Moltastische en spannende magische avonturen om de inwoners van het bruisende Mollenstad te helpen.



Kindertijd
Kindertijd: Afl. 42

In Huttendorp volgen we vier kleuters die zelf, met een beetje hulp, van pallets een houten hut bouwen. Thomas en Jaydi geven hun familie een rondleiding door hun zelfgebouwde hut. Ondertussen geniet Nova met haar groepje van een ijsje en heeft Daan de grootste lol met het nat gooien van koningin Inge van land roze.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 45

Een voormalige bewoonster van Het Muizenhuis komt langs. Ze heeft vroeger in het appartement van Julia gewoond en zoekt haar muziekdoosje. Julia heeft het ooit gevonden, maar wil het eigenlijk niet teruggeven.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 277

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 199

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Ziggo Sport voetbal
Chelsea - Gent

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Ziggo Sport voetbal